Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Lämmityslaitteet

Safire venelämmittimet Wallas venelämmittimet Webasto venelämmittimet Safire mökkilämmittimet Wallas varusteet Safire varusteet Webasto varusteet Muut lämmittimet

Planar lämmittimet | Wallas mökkilämmittimet
Lämmitin tarjouksetVenelämmittimen valinta

Venelämmitin valitaan käyttötarkoituksen ja käytössä olevan tilan mukaan. Jos veneessä on entuudestaan jo ollut lämmitin voidaan tätä käyttää yhtenä perusteena arvioitaessa tarvittavaa lämmitystehoa. Jos nykyinen lämmitin on ollut käyttötarkoitukseen sopiva, voidaan uusi lämmitin valita samasta kokoluokasta.

Hyvä venelämmitin

Hyvä venelämmitin on turvallinen, pitkäikäinen ja huoleton. Käytännössä tänäpäivänä olevat venelämmittimet ovat hyvin toimivia ja vikoja esiintyy vain harvoin. Lämmitin kuitenkin kuluu käytössä ja riittävä sähkönsaanti sekä puhdas ja tuore polttoaine ova eduksi lämmittimen toiminnalle.

Venelämmittimen asennus

Venelämmitin voidaan usein asentaa joko olemasa olevan lämmittimen tilalle tai kokonaan uutena lämmittimenä. Lämmittimen asennus on yksinkertaista mutta vaatii jonkinverran aikaa sekä asiaan perehtymistä. Useimpien lämmittimien mukana toimitetaan varsin hyvä asennusohje, johon kannattaa perehtyä ennen lämmittimen asentamista.

Venelämmittimen vertailu

Venelämmittimiä on vertailtu erilaisissa vene-alan lehdissä. Lämmitin vertailut antavat hyvää pohjatetietoa lämmittimen valintaan sekä esittelevät lämmittimien ominaisuuksia kattavasti. Lämmittimien vertailu kannattaa sillä markkinoilla on sekä yleiskäyttöön suunniteltuja lämmittimiä jotka soveltuvat myös matkailuauto ja muuhun käyttöön että erityisesti venekäyttöön suunniteltuja tuotteita.