Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Ankkurivinssit

Ankkurivinssin asennus

Ankkurivinssiä valittaessa pitää huomioida veneen uppoama, tuulipinta-ala, ankkurin koko ja ankkuriketjun pituus. Lisäksi tarvitaan vapaata tilaa kannen alle ankkurilaatikkoa ja kettinkiä varten.

Vinttureita on yleensä kahta päätyyppiä, jotka eroavat vetoakselin suunnan suhteen. Pystyakselisissa vintturin köysirumpu on kannen yläpuolella ja moottori sekä vaihteisto on sijoitettu kannen alle. Vaaka-akseliset vintturit ovat kokonaisuudessaan kannen yläpuolella. Veneen kannen paksuus ja ankkurilaatikon tila vaikuttavat siihen kumpi ankkurivinssi on parempi valinta veneeseen. Oikean kokoista ankkurointijärjestelmää valittaessa, on mitoituksessa huomioitava ankkurin, ketjun ja köyden yhteispaino ja turvallisuusohjeiden mukaisesti kertoa saatu massa kolmella, jolloin saadaan ankkurivinssille suurin nostovoima.


Lewmar V700

 

Lewmar V700 | Lisätiedot

Virtaviivainen 100% AISI 316 kansiyksikkö, kiinteä kannen alle tuleva moottori, moottorin kuormitussuoja, ankkurilukko sekä kilpailukykyinen hinta tekevät V-700 ankkurivinssistä varteenotettavan tuotteen.

1000.00 €
 

 


Lewmar V1 ankkurivinssi

 

Lewmar V1 ankkurivinssi | Lisätiedot

Uusi AISI 316 kansiyksiköllä varustettu vintturi.
1770.00 €
 

 


Lewmar Pro Fish 700

 

Lewmar Pro Fish 700 | Lisätiedot

Vapaapudotteinen vintturi, rst-kuorella.

1012.00 €
1230.00 €
 

 


Lewmar H2

 

Lewmar H2 | Lisätiedot

Uusi vaakatasoakselilla varustettu järeä sarja lewmarilta.. Tehokkaat moottorit. Planeettavaihteisto takaa tehokkaan nosto-/tehosuhteen.


2430.00 €
 

 


Lewmar H3

 

Lewmar H3 | Lisätiedot

Uusi vaakatasoakselilla varustettu järeä sarja lewmarilta. Tehokkaat moottorit. Planeettavaihteisto takaa tehokkaan nosto-/tehosuhteen.


2820.00 €