Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Nawa

Nawa

Nawa kiinnitysliina

Nawa on suomalainen venetarvikkeiden valmistaja, jonka ankkurikelat on suunniteltu ja kehitetty kestämään vaativissa pohjolan olosuhteissa. Kiinnitysliinan uskomaton murtolujuus takaa turvallisen kiinnittymisen ja voit viettää yösi merellä rauhassa.


Nawa ankkurikela 32m / 25 mm

 

Nawa ankkurikela 32m / 25 mm | Lisätiedot

Nawa liinakela on uuden sukupolven ankkuri- ja kiinnitysliina. Erittäin kestävä ruostumaton rakenne, säädettävä kitkajarru ja patentoitu kiinnitys joko kaiteeseen tai laipioon.


199.00 €
221.00 €
 

 


Nawa ankkurikela 50m / 25 mm

 

Nawa ankkurikela 50m / 25 mm | Lisätiedot

Nawan laadukas ankkurirulla on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ominaisuuksiltaan kestää jopa 2000kg vedon. Pakettiin kuuluu valmiiksi kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja kiinnikkeet. Nawa tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää ankkurikelan kaiteeseen tai laipioon

219.00 €
249.00 €
 

 


Nawa lepuuttajan teline

 

Nawa lepuuttajan teline | Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin lepuuttajien säilytysjärjestelmä. Patentoitu kiinnitys, joka mahdollistaa telineiden kiinnittämisen lähes mihin tahansa kaiteeseen haluttuun asentoon. Yhdistäjä-kiinnikkeellä korit voi vielä yhdistää toisiinsa, jolloin saadaan erittäin tukeva asennus. Katso eri kokovaihtoehdot vetolaatikosta.

30.00 €
32.00 €