Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Foscam

Foscam

Foscam valvontakamerat

Foscam valvontakamerat ovat laadukaita ja helppokäyttöisiä valvontakameroita, jotka sopivat sekä sisä- ja ulkokäyttöön, tai esimerkiksi vauvan itkuhälytimeksi. Valvontakameralla seuraat helposti valvottavaa tilaa, sekä päivällä että yöllä, eikä mikään jää huomaamatta Foscamin tallentavan kuvatoiminnon avulla. Valvontakameran tuottama kuva on erittäin laadukasta ja sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat yhteydenpidon valvottavan kohteen kanssa.


Foscam FI9900P 1080P FullHD v3

 

Foscam FI9900P 1080P FullHD v3 | Lisätiedot

SuosittuFoscam FI9900P Pro Series V3 tarjoaa erittäin korkealaatuista valvontakamerakuvaa Full HD tarkkuudella. 2.0 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta yksityiskohtia jotka jäisivät useilla valvontakameroilla huomaamatta. Valvontakamera on vesitiivis ja säänkestävä jolloin kamera voidaan asentaa ulkokäyttöön. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja. FI9900 tarjoaa huomattavasti kalliimman kameran ominaisuudet huomattavasti edullisempaan hintaan. Voit esimerkiksi asentaa kameraan muistikortin ja määrittää kameran tallentamaan tapahtumat kortille.

99.99 €
139.00 €
 

 


Foscam E1 valvontakamera

 

Foscam E1 valvontakamera | Lisätiedot

Foscam E1 valvontakamera järjestelmätarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa täysin langattomasti. 2 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Foscam kamerajärjestelmä on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

99.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam FI9928P

 

Foscam FI9928P | Lisätiedot

Uusi HD Dome-ulkovalvontakamera Foscamilta! Foscam FI9928P tarjoaa markkinoiden korkealaatuisinta videokuvaa. Kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. FI9928P:n nelinkertainen zoomi mahdollistaa jokaisen yksityiskohdan tarkkailun. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

259.00 €
345.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam FI9828P V2 Dome

 

Foscam FI9828P V2 Dome | Lisätiedot

Yksi Foscamin suosituimmista valvontakameroista ulko- ja sisäkäyttöön. Foscam FI9828P tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. Kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja. Foscam FI9828P tarjoaa huomattavasti kalliimpien kameroiden ominaisuudet edullisempaan hintaan. Voit esimerkiksi asentaa kameraan muistikortin ja käyttää sitä kuvien tai videon tallentamiseen.

199.00 €
230.00 €
 

 


Foscam C1 tyylikäs valvontakamera

 

Foscam C1 tyylikäs valvontakamera | Lisätiedot

C1 on Poikkeuksellisen tyylikäs sisäkamera Foscamilta. Aidolla Foscam valvontakameralla voit valvoa helposti tärkeitä kohteita sisätiloissa tietokoneen tai kännykkäsi avulla. 1 Mega Pixelin Foscam kamera on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

31.00 €
89.00 €
 

 


Foscam C1 Lite valvontakamera

 

Foscam C1 Lite valvontakamera | Lisätiedot

C1 Lite on poikkeuksellisen tyylikäs sisäkamera Foscamilta. Aidolla Foscam valvontakameralla voit valvoa helposti tärkeitä kohteita sisätiloissa tietokoneen tai kännykkäsi avulla. 1 Mega Pixelin Foscam kamera on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

39.00 €
89.00 €
 

 


Foscam C2 FullHD

 

Foscam C2 FullHD | Lisätiedot

C2 on poikkeuksellisen tyylikäs sisäkamera Foscamilta. Aidolla Foscam valvontakameralla voit valvoa helposti tärkeitä kohteita tietokoneen tai kännykkäsi avulla. 2 Mega Pixelin FullHD Foscam kamera on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

69.00 €
 

 


Foscam FI9826P Zoom Black valvontakamera

 

Foscam FI9826P Zoom Black valvontakamera | Lisätiedot

Uusi sisävalvontakamera Foscamilta. Foscam FI9826P Zoom valvontakameran 1,3 Mega Pixelin kameran avulla saat tarkkaa kuvaa ja 3 x Zoomin avulla erotat pienet yksityiskohdat helposti. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

135.00 €
 

 


Foscam FI9826P Zoom White valvontakamera

 

Foscam FI9826P Zoom White valvontakamera | Lisätiedot

Uusi sisävalvontakamera Foscamilta. Foscam FI9826P Zoom valvontakameran 1,3 Mega Pixelin kameran avulla saat tarkkaa kuvaa ja 3 x Zoomin avulla erotat pienet yksityiskohdat helposti. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

120.00 €
144.00 €
 

 


Foscam R2 FullHD valvontakamera

 

Foscam R2 FullHD valvontakamera | Lisätiedot

Foscam R2 tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 2 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

119.00 €
179.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam R2 Black FullHD valvontakamera

 

Foscam R2 Black FullHD valvontakamera | Lisätiedot

Foscam R2 tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 2 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

119.00 €
179.00 €
 

 


Foscam R4 valvontakamera

 

Foscam R4 valvontakamera | Lisätiedot

Yksi parhaimmista Foscamin sisäkameroista tällähetkellä Foscam R4 4 Mega Pixelin kameralla näet tarkemmin ja terävämmin kuin pienemmän resoluution kameroilla. Voin kääntää kameran kuvakulmaa selaimelle sekä asentaa kameraan micoSD kortin.

199.00 €
279.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam FI9903P

 

Foscam FI9903P | Lisätiedot

Uusi FULL HD Foscam FI9903P tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 2.0 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Tuotteella on rajoitettu saatavuus tilaa heti. Valvontakamera vaatii RJ-45 verkkoliitännän, kamerassa ei ole Wlan kytkentämähdollisuutta. Valvontakamera on vesitiivis ja säänkestävä jolloin kamera voidaan asentaa ulkokäyttöön.

115.00 €
179.00 €
 

 


Foscam FI9803P

 

Foscam FI9803P | Lisätiedot

Uusi Foscam FI9803P tarjoaa korkealaatuista 720p videokuvaa lyömättömään hintaan. FI9803P edustaa Foscamin uutta kompaktia muotoilua.

Valvontakamera on vesitiivis ja säänkestävä jolloin kamera voidaan asentaa ulkokäyttöön.

87.00 €
 

 


Foscam FI9805W

 

Foscam FI9805W | Lisätiedot

Foscam FI9805W tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 1,3 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Valvontakamera on vesitiivis ja säänkestävä jolloin kamera voidaan asentaa ulkokäyttöön. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä lisälaitteiden kanssa on todella laaja.

138.00 €
169.00 €
 

 


Foscam FI9900EP FullHD valvontakamera

 

Foscam FI9900EP FullHD valvontakamera | Lisätiedot

Uusi Foscam FI9900EP tarjoaa erittäin Huippulaatuista valvontakamerakuvaa Full HD tarkkuudella. Kamerassa on POE liitäntämahdollisuus, mutta ei WLAN liitäntää. 2.0 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta yksityiskohtia jotka jäisivät useilla valvontakameroilla huomaamatta. Valvontakamera on vesitiivis ja säänkestävä jolloin kamera voidaan asentaa ulkokäyttöön. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

99.00 €
179.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam FI9901EP Ultra HD 4MP valvontakamera

 

Foscam FI9901EP Ultra HD 4MP valvontakamera | Lisätiedot

Uusi Foscam FI9901EP UltraHD tarjoaa erittäin Huippulaatuista valvontakamerakuvaa Ultra HD tarkkuudella. Kamerassa on POE liitäntämahdollisuus, mutta ei WLAN liitäntää. 4.0 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pienempiäkin yksityiskohtia jotka jäisivät monilla valvontakameroilla huomaamatta. Valvontakamera on vesitiivis ja säänkestävä jolloin kamera voidaan asentaa ulkokäyttöön. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

148.00 €
 

 


Foscam FI9851P

 

Foscam FI9851P | Lisätiedot

Uusi valvontakamera Foscamilta! Foscam FI9851P tarjoaa korkealaatuista videokuvaa. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

59.00 €
69.50 €
 

 


Foscam FI9853EP 1MP POE ulkokamera

 

Foscam FI9853EP 1MP POE ulkokamera | Lisätiedot

Uusi ulkovalvontakamera Foscamilta! Foscam FI9853EP tarjoaa korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

89.00 €
 

 


Foscam FI9961EP 2Mega Pixel H.264 Poe

 

Foscam FI9961EP 2Mega Pixel H.264 Poe | Lisätiedot

Uusi valvontakamera Foscamilta! Foscam FI9961EP tarjoaa korkealaatuista videokuvaa sisä -ja ulkotiloista. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

99.00 €
159.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


  

Foscam NVR Kit FN7108E-B4-2T | Lisätiedot

Foscam NVR Kit FN7108E-B4-2T-paketti sisältää 2tb muistilla varustetun tallentimen sekä 4 Foscam 9900E -kameraa.

590.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam FI8918W White valvontakamera

 

Foscam FI8918W White valvontakamera | Lisätiedot

Kamera on väriltään valkoinen

Aidolla Foscam valvontakameralla voit valvoa helposti tärkeitä kohteita tietokoneen tai kännykkäsi avulla. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

88.00 €
119.00 €
 

 


Foscam FI8910W  White valvontakamera

 

Foscam FI8910W White valvontakamera | Lisätiedot

Foscam FI8910W tarjoaa korkealaatuista videokuvaa ja ääntä. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.Valvontakameran ominaisuuksiin kuuluu langaton verkkoyhteys, kameran etähallinta, kamera kääntyy ylös, alas ja sivusuunnassa, liikkeentunnistus, hämäräkuvaus, IR-Cut-suodatin eli infrapunasuodin joka suodattaa näkyvän valon ja päästää kenonlle vain IR aallonpituudet, videon tallennusjärjestelmä.

89.90 €
129.00 €
 

 


Foscam FI8906W

 

Foscam FI8906W | Lisätiedot

Foscam FI8906W on uusi langaton IP-kamera jonka avulla voit seurata korkealaatuista videokuvaa vaikka älypuhelimellasi. Valvontakamera on vesitiivis ja säänkestävä jolloin kamera voidaan asentaa ulkokäyttöön. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

84.00 €
129.00 €
 

 


Foscam FI9821W v2 Black

 

Foscam FI9821W v2 Black | Lisätiedot

Tuote on asiakaspalautus!

Foscam FI9821W tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 1 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

85.00 €
179.00 €
 

 


Foscam FI9821W v2 White

 

Foscam FI9821W v2 White | Lisätiedot

Tuote on asiakaspalautus

Foscam FI9821W tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 1 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

85.00 €
179.00 €
 

 


Foscam FI9831W Black valvontakamera

 

Foscam FI9831W Black valvontakamera | Lisätiedot

Foscam FI9831W tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 1,3 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

115.00 €
159.00 €
 

 


Foscam FI9831W White valvontakamera

 

Foscam FI9831W White valvontakamera | Lisätiedot

Foscam FI9831W tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 1,3 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

105.00 €
159.00 €
 

 


Foscam FI9831P White valvontakamera

 

Foscam FI9831P White valvontakamera | Lisätiedot

Foscam FI9831P tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 1,3 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

104.90 €
159.00 €
 

 


Foscam FI9826W Zoom Black valvontakamera

 

Foscam FI9826W Zoom Black valvontakamera | Lisätiedot

Uusi sisävalvontakamera Foscamilta. Foscam FI9826W Zoom valvontakameran 1,3 Mega Pixelin kameran avulla saat tarkkaa kuvaa ja 3 x Zoomin avulla erotat pienet yksityiskohdat helposti. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

132.00 €
199.00 €
 

 


Foscam FI9826W Zoom White valvontakamera

 

Foscam FI9826W Zoom White valvontakamera | Lisätiedot

Uusi sisävalvontakamera Foscamilta. Foscam FI9826W Zoom valvontakameran 1,3 Mega Pixelin kameran avulla saat tarkkaa kuvaa ja 3 x Zoomin avulla erotat pienet yksityiskohdat helposti. Foscam kamerat on tehty monipuoliseen käyttöön ja niiden yhteensopivuus eri ohjelmien, sekä laitteiden kanssa on todella laaja.

132.00 €
199.00 €
 

 


Foscam FI9804W

 

Foscam FI9804W | Lisätiedot

Foscam FI9804W tarjoaa erittäin korkealaatuista videokuvaa ennennäkemättömään hintaan. 1 Mega Pixelin kameran avulla erotat tarkasti kuvasta pieniä yksityiskohtia mitkä jäisivät normaali valvontakameralla huomaamatta. Valvontakamera on vesitiivis ja säänkestävä jolloin kamera voidaan asentaa ulkokäyttöön.

135.00 €
169.00 €
 

 


Foscam F8904W telelinssi

 

Foscam F8904W telelinssi | Lisätiedot

Foscam 6 mm vaihdettava telelinssi FI8904W valvontakameralle.

9.90 €
29.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam jatkokaapeli 5m

 

Foscam jatkokaapeli 5m | Lisätiedot

Jatkokaapeli soveltuu Foscam ulkokameroille. Korkealaatuinen kaapeli mahdollistaa virtapistokkeen sijoittamisen etäämmälle kamerasta. Huom! Kaapeli soveltuu vain ulkokameroille!

19.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam FAB99 kaapelisuoja

 

Foscam FAB99 kaapelisuoja | Lisätiedot

Suoja soveltuu FI9900 ja FI9901 malleille. Mahdollistaa kaapeleiden sijoittamisen siististi säältä suojaan.

28.90 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam FN3004 NVR videotallennin

 

Foscam FN3004 NVR videotallennin | Lisätiedot

Yksi Foscamin pienimmistä verkkotannentimista. Tallennin tukee yhtä kanavaa samanaikaisesti. Foscam verkkotallentimet toimitetaan ilman kiintolevyä, voit valita haluamasi kokoisen tallennuskapasiteetin erikseen.

59.90 €
 

 


Foscam FN3104H NVR videotallennin

 

Foscam FN3104H NVR videotallennin | Lisätiedot

Yksi Foscamin parhaista verkkotannentimista. Tallennin tukee neljää kanavaa samanaikaisesti. Foscam verkkotallentimet toimitetaan ilman kiintolevyä, voit valita haluamasi kokoisen tallennuskapasiteetin erikseen.

99.00 €
 

 


Foscam FN3109H NVR videotallennin

 

Foscam FN3109H NVR videotallennin | Lisätiedot

Yksi Foscamin parhaista verkkotannentimista. Tallennin tukee yhdeksää kanavaa samanaikaisesti. Foscam verkkotallentimet toimitetaan ilman kiintolevyä, voit valita haluamasi kokoisen tallennuskapasiteetin erikseen.

129.00 €
 

 


Kulma-asennusteline FI9828W/P

 

Kulma-asennusteline FI9828W/P | Lisätiedot

Alumiininen kulma-asennusteline sopii malleille FI9828W/P. Väriltään valkoinen.

25.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Foscam valvontakameran käyttö matkapuhelimella

Kehittyneet älypuhelimet, kuten iPhone ja Android käyttöjärjestelmää tukevat laitteet soveltuvat hyvin valvontakamera käyttöön. Ne eivät luonnollisesti tarjoa kaikkia samoja ominaisuuksia kuin kameran mukana toimitettava ohjelmisto, mutta mahdollistavat mm. kameran kuvan välityksen, kuvan panoroinnin sekä äänen siirron käyttäjän matkapuhelimeen. Luonnollisesti tälläiseen valvontakamera käyttöön suositellaan puhelinliittymää joka ei rajoita siirrettävän datan määrää.

Foscam valvontakameran asennus

Foscam valvontakameroiden asennus on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi. Tuotepakkuaksen mukana tulevat tarvittavat varusteet ja ohjeet, joidenka avulla käyttäjän on helppo asentaa valvontakamera käyttövalmiiksi. Foscam kamera on mahdollista kiinnittää sekä pysty- että vaaka pintoihin kameran mukana tulevan telineen avulla. Voit asentaa verkkoyhteyden joko tavallisella verkkokaapelilla (RJ-45) välityksellä tai langattomalla WLAN-yhteydellä. Foscam valvontakameran tuotepakkauksen sisältämän CD-levyn käyttöohjelma toimii Microsoft:n ja Mac:n käyttöjärjestelmillä, kts. tarkemmat tiedot valvontakameran teknisistä tiedoista. Liität vain kameran kotiverkkoon, jolloin kamera pyytää DHCP-palvelimelta ip-osoitteen, minkä avulla kameraan muodostetaan yhteys. Seuraamalla Foscamin ohjeita olet asentanut käyttöohjelman koneellesi muutamassa minuutissa.

Foscam valvontakameran käyttö

Käyttöohjelman asennuksen jälkeen pääset hallitsemaan laitetta ja tekemään yksityiset asetukset kameralle, missä voit esimerkiksi määrittää käyttäjien määrän, kuvan laadun, salasanat jne. Foscam valvontakameran käyttö ja kuvien tallennus onnistuu turvallisesti salatun yhteyden ansiosta. Jokainen Foscamin kamera on varustettu erilaisilla ominaisuuksilla, joten tutustu tuotteiden tietoihin ja valitse itsellesi hinta/laatu suhteeltaan markkinoiden parhain valvontakamera.