Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Lataussäätimet

Korkealaatuinen lataussäädin estää akun ylilatautumisen sekä mahdollistaa maksimaalisen latausvirran. Lataussäädin kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Venekäyttöön suositelemme vesisuojattuja lataussäätimiä jotka kestävät hyvin meriolosuhteita. Mokki ja maakäyttöön suosittelemme hakkurisäätimiä jotka mahdollistavat aurinkopaneelien tehon hyödyntämisen täysimääräisesti.


EP Solar LS0512 5A lataussäädin

 

EP Solar LS0512 5A lataussäädin | Lisätiedot

Korkealaatuinen lataussäädin joka soveltuu käytettäväksi suojatuissa olosuhteissa max. 60W paneeleille

Ladataksesi akkua, tarvitset paneelin lisäksi säätimen. Säätimen tehtävä on katkaista lataus kun akku on täynnä ja siten estää akkua ylilatautumasta.

Lataussäädin asennetaan paneelin ja akun väliin estämään akun ylilatautumista. Sisäänrakennettu diodi estää akun purkautumisen.

19.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Smart Solar Charge 10A

 

Smart Solar Charge 10A | Lisätiedot

Solar charge 10 A lataussäädin on edullinen säädin, joka on varusteltu monipuolisesti.Lataussäädin soveltuu erinomaisesti pienempiin aurinkopaneelijärjestelmiin joissa ei tarvita näyttöä. LED-valot kertovat akun tilasta ja latauksesta.

29.00 €
69.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Phocos CM04 4A Lataussaadin

 

Phocos CM04 4A Lataussaadin | Lisätiedot

Edullinen perussäädin joka soveltuu käytettäväksi suojatuissa olosuhteissa max. 60W paneeleille

Ladataksesi veneesi akkua, tarvitset paneelin lisäksi säätimen. Säätimen tehtävä on katkaista lataus kun akku on täynnä ja siten estää akkua ylilatautumasta.

Lataussäädin asennetaan paneelin ja akun väliin estämään akun ylilatautumista. Sisäänrakennettu diodi estää akun purkautumisen.

14.90 €
28.90 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Peak Power MPPT 10A Lataussäädin

 

Peak Power MPPT 10A Lataussäädin | Lisätiedot

Sunwind Peak Power MPPT 10A Lataussäädin lataussäädin on edullinen säädin, joka on varusteltu monipuolisesti. Peak Power lataussäädin soveltuu erinomaisesti pienempiin aurinkopaneelijärjestelmiin.

89.00 €
169.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Peak Power MPPT 20A Lataussäädin

 

Peak Power MPPT 20A Lataussäädin | Lisätiedot

Sunwind Peak Power MPPT 20A lataussäädin on edullinen hakkurisäädin joka on varusteltu monipuolisesti. Peak Power lataussäädin soveltuu erinomaisesti suurempiin aurinkopaneelijärjestelmiin.

129.00 €
179.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Victron Energy 10 A lataussäädin

 

Victron Energy 10 A lataussäädin | Lisätiedot

Victron Energy Blue Solar 10 A lataussäädin on edullinen säädin, joka on varusteltu monipuolisesti. Victron Energy lataussäädin soveltuu erinomaisesti pienempiin aurinkopaneelijärjestelmiin. LED-valot kertovat akun tilasta ja latauksesta. Laitteessa on kahden merkin näyttö.

29.00 €
69.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Victron Blue solar MPPT 15A Lataussäädin

 

Victron Blue solar MPPT 15A Lataussäädin | Lisätiedot

MPPT lataussäädimellä saat täyden tehon irti aurinkopaneelista. Hakkurisäädin antaa noin 30% enemmän latausvirtaa. Victron Blue solar MPPT 15A Lataussäädin on laadukas säädin, joka on varusteltu monipuolisesti. Victron Energy lataussäädin soveltuu erinomaisesti keskikokoisiin aurinkopaneelijärjestelmiin. LED-valot kertovat akun tilasta ja latauksesta. Laitteessa on kahden merkin näyttö.

109.00 €
145.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Smart 20 Solar Controller

 

Smart 20 Solar Controller | Lisätiedot

Smart 20 lataus säädin soveltuu korkealaatuisiin aurinkopaneelijärjestelmiin. Säätimen näytöltä voit lukea mm. aurinkopaneelilta tulevan latausjännitteen ja latausvirran. Lisäksi sädin näyttää akun jännitten, eli saat tiedon lataako paneeli akkua ja kuinka paljon.

59.00 €
149.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Morningstar SunGuard 4 lataussäädin

 

Morningstar SunGuard 4 lataussäädin | Lisätiedot

Morningstar SunGuard 4 on erittäin pieni ja taloudellinen lataussäädin kehittynein ominaisuuksin. SunGuard 4 käyttää PMW lataustekniikkaa. Tämä lataussäädin on kehitetty erityisesti kosteisiin olosuhteisiin ja soveltuu tämäntakia hyvin venekäyttöön.

49.00 €
79.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


SolarXon EP Solar 10 A lataussäädin

 

SolarXon EP Solar 10 A lataussäädin | Lisätiedot

SolarXon EP Solar 10 A lataussäädin on edullinen säädin, joka on varusteltu monipuolisesti. SolarXon lataussäädin soveltuu erinomaisesti pienempiin aurinkopaneelijärjestelmiin joissa ei tarvita näyttöä. LED-valot kertovat akun tilasta ja latauksesta.

49.00 €
70.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Smart Solar Charge 30A lataussäädin

 

Smart Solar Charge 30A lataussäädin | Lisätiedot

Smart Solar charge 30 A lataussäädin on edullinen säädin, joka on varusteltu monipuolisesti. Lataussäädin soveltuu erinomaisesti keskikokoisiin aurinkopaneelijärjestelmiin joissa ei tarvita näyttöä. LED-valot kertovat akun tilasta ja latauksesta.

19.90 €
99.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Smart 30 Solar Controller

 

Smart 30 Solar Controller | Lisätiedot

Smart 30 lataus säädin soveltuu suurempiin aurinkopaneelijärjestelmiin. Säätimen näytöltä voit lukea mm. aurinkopaneelilta tulevan latausjännitteen ja latausvirran. Lisäksi sädin näyttää akun jännitten, eli saat tiedon lataako paneeli akkua ja kuinka paljon.

79.90 €
129.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Naps MaxPower lataussäädin

 

Naps MaxPower lataussäädin | Lisätiedot

Naps MaxPower paitsi suojaa akustoa ylilataukselta se myös nostaa venepaneelin tuottoa olennaisesti ja optimoi järjestelmän toimintaa. Naps MaxPower hyödyntää paneelin akustoa normaalia korkeamman jännitteen (17V) kokonaisuudessaan ja nostaa latausvirtaa (A) jopa +42%. Latauksen tehostus on sitä suurempi mitä alhaisempi akuston lataustaso on, jolloin myös tarve nopealle lataukselle on suurin. Säätimen voi kytkeä yhteensä max. 125W eli rinnan kytkettynä 2 kpl NP33RSS tai 5 kpl NP22RSS aurinkopaneelia. Yhteensä kuitenkin max. 7 A virtaa. Sarjaan kytkennässä max. jännite on 45V eli 2 kpl 12V (36 kennon) paneelia.

130.00 €
 

 


EPIP-COM 20A lataussäädin

 

EPIP-COM 20A lataussäädin | Lisätiedot

EPIP-COM 20A lataussäädin on varusteltu monipuolisesti ja se soveltuu erinomaisesti suurempiin aurinkopaneelijärjestelmiin. Käyttämällä kaukovalvontayksikköä voit sijoittaa akut ja säätimen kaapeloinnin kannalta mahdollisimman optimaaliseen paikkaan. Voit tarkailla järjestelmän tilaa kaukovalvontayksiköstä siellä missä seuranta on helpointa ja luontevinta.

159.00 €
179.00 €
 

 


Morningstar ProStar PS15 lataussäädin

 

Morningstar ProStar PS15 lataussäädin | Lisätiedot

Yksi markkinoiden parhaimmista lataussättimistä koti- ja ammatti käyttöön. Morningstar ProStar sarjan lataussäätimet edustavat korkealaatuisia hakkurisäätimiä jotka tarjoavat merkittävästi perussäätimiä paremmat suoritusarvot. Aurinkopaneelisäädin LCD-näytöllä, lämpötilan mukaan säätyvä lataustekniikka, akkuvahti joka kytkee akun järjestelmästä jos jännite laskee liian alas ja takaisin päälle kun akun jännite on tarpeeksi korkea. Säädin on suojattu väärää polariteettia vastaan. Voidaan käyttää sekä 12- että 24 V:n järjestelmässä.

229.00 €
299.00 €
 

 


Tracer 20A RN2215RN hakkurisäädin

 

Tracer 20A RN2215RN hakkurisäädin | Lisätiedot

Yksi markkinoiden parhaimmista lataussättimistä koti ja ammatti käyttöön. EP Solar Tracer sarjan lataussäätimet edustavat korkealaatuisia hakkurisäätimiä jotka tarjoavat merkittävästi perussäätimiä paremmat suoritusarvot. Aurinkopaneelisäädin LCD-näytöllä, lämpötilan mukaan säätyvä lataustekniikka, akkuvahti joka kytkee akun järjestelmästä jos jännite laskee liian alas ja takaisin päälle kun akun jännite on tarpeeksi korkea. Säädin on suojattu väärää polariteettia vastaan. Voidaan käyttää sekä 12- että 24 V:n järjestelmässä.

239.00 €
269.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Tracer 30A 3215RN hakkurisäädin

 

Tracer 30A 3215RN hakkurisäädin | Lisätiedot

Hakkurisäädin lisää aurinkopaneelin virrantuottokykyä.

EP Solar Tracer sarjan lataussäätimet edustavat korkealaatuisia hakkurisäätimiä jotka tarjoavat merkittävästi perussäätimiä paremmat suoritusarvot. lämpötilan mukaan säätyvä lataustekniikka, akkuvahti joka kytkee akun järjestelmästä jos jännite laskee liian alas ja takaisin päälle kun akun jännite on tarpeeksi korkea. Voidaan käyttää sekä 12- että 24 V:n järjestelmässä.

299.00 €
349.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Vesipumppu Dometic Power

 

Vesipumppu Dometic Power | Lisätiedot

4-kammiorakenteinen ­kalvopumppu, jonka erityispiirteenä on ohivirtaustoiminta, joka takaa tasaisen virtauksen ilman paineentasaussäiliötä. Kuulalaakeroitu kestomagneettimoottori kestää myös kuivakäyntiä.

89.00 €
185.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Vesijärjestelmä SeaFlo

 

Vesijärjestelmä SeaFlo | Lisätiedot

4-kammiorakenteinen ­kalvopumppu, jonka erityispiirteenä on ohivirtaustoiminta, joka takaa tasaisen virtauksen ilman paineentasaussäiliötä. Kuulalaakeroitu kestomagneettimoottori kestää myös kuivakäyntiä.

125.00 €
299.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti