Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Lataussäätimet

Korkealaatuinen lataussäädin estää akun ylilatautumisen sekä mahdollistaa maksimaalisen latausvirran. Lataussäädin kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan. Venekäyttöön suositelemme vesisuojattuja lataussäätimiä jotka kestävät hyvin meriolosuhteita. Mokki ja maakäyttöön suosittelemme hakkurisäätimiä jotka mahdollistavat aurinkopaneelien tehon hyödyntämisen täysimääräisesti.


Smart Solar Charge 10A

 

Smart Solar Charge 10A | Lisätiedot

Solar charge 10 A lataussäädin on edullinen säädin, joka on varusteltu monipuolisesti.Lataussäädin soveltuu erinomaisesti pienempiin aurinkopaneelijärjestelmiin joissa ei tarvita näyttöä. LED-valot kertovat akun tilasta ja latauksesta.

17.00 €
69.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Phocos CM04 4A Lataussaadin

 

Phocos CM04 4A Lataussaadin | Lisätiedot

Edullinen perussäädin joka soveltuu käytettäväksi suojatuissa olosuhteissa max. 60W paneeleille

Ladataksesi veneesi akkua, tarvitset paneelin lisäksi säätimen. Säätimen tehtävä on katkaista lataus kun akku on täynnä ja siten estää akkua ylilatautumasta.

Lataussäädin asennetaan paneelin ja akun väliin estämään akun ylilatautumista. Sisäänrakennettu diodi estää akun purkautumisen.

19.00 €
48.90 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Victron Energy 10 A lataussäädin

 

Victron Energy 10 A lataussäädin | Lisätiedot

Victron Energy Blue Solar 10 A lataussäädin on edullinen säädin, joka on varusteltu monipuolisesti. Victron Energy lataussäädin soveltuu erinomaisesti pienempiin aurinkopaneelijärjestelmiin. LED-valot kertovat akun tilasta ja latauksesta. Laitteessa on kahden merkin näyttö.

24.00 €
69.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Smart 20 Solar Controller

 

Smart 20 Solar Controller | Lisätiedot

Smart 20 lataus säädin soveltuu korkealaatuisiin aurinkopaneelijärjestelmiin. Säätimen näytöltä voit lukea mm. aurinkopaneelilta tulevan latausjännitteen ja latausvirran. Lisäksi sädin näyttää akun jännitten, eli saat tiedon lataako paneeli akkua ja kuinka paljon.

39.00 €
149.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


SolarXon EP Solar 10 A lataussäädin

 

SolarXon EP Solar 10 A lataussäädin | Lisätiedot

SolarXon EP Solar 10 A lataussäädin on edullinen säädin, joka on varusteltu monipuolisesti. SolarXon lataussäädin soveltuu erinomaisesti pienempiin aurinkopaneelijärjestelmiin joissa ei tarvita näyttöä. LED-valot kertovat akun tilasta ja latauksesta.

24.00 €
70.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Smart Solar Charge 30A lataussäädin

 

Smart Solar Charge 30A lataussäädin | Lisätiedot

Smart Solar charge 30 A lataussäädin on edullinen säädin, joka on varusteltu monipuolisesti. Lataussäädin soveltuu erinomaisesti keskikokoisiin aurinkopaneelijärjestelmiin joissa ei tarvita näyttöä. LED-valot kertovat akun tilasta ja latauksesta.

19.90 €
99.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


EPIP-COM 20A lataussäädin

 

EPIP-COM 20A lataussäädin | Lisätiedot

EPIP-COM 20A lataussäädin on varusteltu monipuolisesti ja se soveltuu erinomaisesti suurempiin aurinkopaneelijärjestelmiin. Käyttämällä kaukovalvontayksikköä voit sijoittaa akut ja säätimen kaapeloinnin kannalta mahdollisimman optimaaliseen paikkaan. Voit tarkailla järjestelmän tilaa kaukovalvontayksiköstä siellä missä seuranta on helpointa ja luontevinta.

159.00 €
179.00 €
 

 


Tracer 20A RN2215RN hakkurisäädin

 

Tracer 20A RN2215RN hakkurisäädin | Lisätiedot

Yksi markkinoiden parhaimmista lataussättimistä koti ja ammatti käyttöön. EP Solar Tracer sarjan lataussäätimet edustavat korkealaatuisia hakkurisäätimiä jotka tarjoavat merkittävästi perussäätimiä paremmat suoritusarvot. Aurinkopaneelisäädin LCD-näytöllä, lämpötilan mukaan säätyvä lataustekniikka, akkuvahti joka kytkee akun järjestelmästä jos jännite laskee liian alas ja takaisin päälle kun akun jännite on tarpeeksi korkea. Säädin on suojattu väärää polariteettia vastaan. Voidaan käyttää sekä 12- että 24 V:n järjestelmässä.

139.00 €
269.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Tracer 30A 3215RN hakkurisäädin

 

Tracer 30A 3215RN hakkurisäädin | Lisätiedot

Hakkurisäädin lisää aurinkopaneelin virrantuottokykyä.

EP Solar Tracer sarjan lataussäätimet edustavat korkealaatuisia hakkurisäätimiä jotka tarjoavat merkittävästi perussäätimiä paremmat suoritusarvot. lämpötilan mukaan säätyvä lataustekniikka, akkuvahti joka kytkee akun järjestelmästä jos jännite laskee liian alas ja takaisin päälle kun akun jännite on tarpeeksi korkea. Voidaan käyttää sekä 12- että 24 V:n järjestelmässä.

199.00 €
349.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Vesipumppu Dometic Power

 

Vesipumppu Dometic Power | Lisätiedot

4-kammiorakenteinen ­kalvopumppu, jonka erityispiirteenä on ohivirtaustoiminta, joka takaa tasaisen virtauksen ilman paineentasaussäiliötä. Kuulalaakeroitu kestomagneettimoottori kestää myös kuivakäyntiä.

79.00 €
185.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Vesijärjestelmä SeaFlo

 

Vesijärjestelmä SeaFlo | Lisätiedot

4-kammiorakenteinen ­kalvopumppu, jonka erityispiirteenä on ohivirtaustoiminta, joka takaa tasaisen virtauksen ilman paineentasaussäiliötä. Kuulalaakeroitu kestomagneettimoottori kestää myös kuivakäyntiä.

99.00 €
299.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti