Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Simrad

Simrad

Simrad GO5-XSE  Karttaplotteri

 

Simrad GO5-XSE Karttaplotteri | Lisätiedot

Simrad GO5-XSE karttaplotteri on hinta ja laatu suhteeltaan erinomainen kosketusnäytöllinen "monitoimilaite" 5" korkealaatuisella näytöllä. Karttaplotterinäyttö on yhdistettävissä tutka- ja luotaintoimintojen lisäksi AIS-, videokamera-, mittaristo- ja moottorinvalvontalaitteisiin. Simrad GO5 on ihanteellinen ratkaisu purje- tai moottoriveneilijälle, joka arvostaa veneen sähköisten tietojen joustavaa keskittämistä. Tässä mallissa mukana Downscan kaikuluotainanturi.

629.00 €
866.00 €
 

 


Simrad NSS7 6,4" Monitoimilaite

 

Simrad NSS7 6,4" Monitoimilaite | Lisätiedot

Erittäin helppokäyttöinen Simrad NSS7 karttaplotteri joka toimii sekä näppäimistön ja kosketusnäytön avulla. Näppäimistön "One Touch" painikkeen avulla pääset nopeasti käsiksi tärkeisiin toimintoihin, kuten autopilotti. Simrad NSS7 kosketusnäytön yksinkertaiset valikot ja kuvakkeet helpottavat sinua oikean tiedon löytämiseksi. Simrad NSS7 monitoiminäyttö on erittäin helppokäyttöinen .

1490.00 €
1562.00 €
 

 


Simrad NSS12 12" Monitoimlaite

 

Simrad NSS12 12" Monitoimlaite | Lisätiedot

Simrad NSS 12 karttaplotteri on Simrad NSS sarjan suurin ja laadukkain monitoiminäyttö, jonka 12 tuuman kosketusnäyttö takaa erinomaisen käyttömukavuuden veneilijälle eri olosuhteissa.


3190.00 €
3719.00 €
 

 


Simrad NSE8 Monitoiminavigaattori

 

Simrad NSE8 Monitoiminavigaattori | Lisätiedot

Simrad NSE8 on todella monipuolinen käyttää. Helposti jaettavaan ikkunaan saadaan kerralla kaikki navigointiin tarvittava tieto ja laitteeseen voidaan helposti kytkettyä useita irrallisia rinnakkaisnäyttöjä. Myös kaikki moottorin tilaa seuraavat ja raportoivat laitteet voidaan kytkeä Simrad NSE:hen NMEA2000 -väylän avulla. Pikanäppäimet tekevät siirtymisen toiminnosta toiseen helpoksi ja nopeaksi.

3150.00 €
3595.00 €
 

 


Simrad NSE12 Monitoiminavigaattori

 

Simrad NSE12 Monitoiminavigaattori | Lisätiedot

Simrad NSE12 on todella monipuolinen käyttää. Helposti jaettavaan ikkunaan saadaan kerralla kaikki navigointiin tarvittava tieto ja laitteeseen voidaan helposti kytkettyä useita irrallisia rinnakkaisnäyttöjä. Myös kaikki moottorin tilaa seuraavat ja raportoivat laitteet voidaan kytkeä Simrad NSE:hen NMEA2000 -väylän avulla. Pikanäppäimet tekevät siirtymisen toiminnosta toiseen helpoksi ja nopeaksi.

4490.00 €
4958.00 €
 

 


Simrad NSO15 navigointijärjestelmä

 

Simrad NSO15 navigointijärjestelmä | Lisätiedot

Simrad NSO15 monitoiminäyttö on täysin uusi korkealuokkainen NSO integroitu navigointijärjestelmä. Se sopii huvi- ja työveneisiin, joissa arvostetaan 15” kokoisen näyttöruudun monipuolisuutta, joustavaa tietoverkkoa ja viimeisintä tekniikkaa avomerinavigoinnissa.

5990.00 €
7005.00 €
 

 


Simrad Broadband Sounder BSM-1 -kaikumoduuli

 

Simrad Broadband Sounder BSM-1 -kaikumoduuli | Lisätiedot

Nopean Ethernet-verkkoliitännän sisältävä kaikumoduuli, joka tarjoaa erinomaisen kaikukuvan selkeyden ja terävyyden, sekä loistavan merenalaisten kohteiden erotuskyvyn. BSM-1 Broadband Sounder Module on Plug-and-Play-yhteensopiva Simradin NSO-, NSE- ja NSS-navigointijärjestelmien kanssa.

759.00 €
860.00 €
 

 


Simrad SonicHub® -musiikkimoduuli

 

Simrad SonicHub® -musiikkimoduuli | Lisätiedot

Koe ainutlaatuinen äänentoisto ja videokatselukokemus veneessäsi maailman ensimmäisen veneilykäyttöön suunnitellun SonicHub-audiohubin ja telakointiaseman ja erittäin erotuskykyisen vesitiiviin värinäytön avulla. Helposti asennettava SonicHub integroituu saumattomasti Simrad NSO-, NSE- ja NSS-värinäyttöihin. Näytöt on varustettu intuitiivisella ja tyyllikkäällä graafisella käyttöliittymällä.

369.00 €
429.00 €