Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Kemialliset WCt


Dometic 976 Kemiallinen WC

 

Dometic 976 Kemiallinen WC | Lisätiedot

Yksi markkinoiden suosituimmista matka WC järjestelmistä. WC soveltuu sekä vene, että matkailuauto käytöön. Tarjous sisältää Dometic Power Care Tabs purkkin. WC on varustettu 360 asteeen painevesihuuhtelulla.

105.00 €
 

 


Visa Potty

 

Visa Potty | Lisätiedot

Kemiallinen käymälä, jonka yläosa on puhdasvesisäiliö. Joka huuhtelussa käytetään puhdasta vettä. Alaosa on käymälän jätesäiliö, joka voidaan irrottaa tyhjennystä varten, samoin yläsäiliö täyttöä varten. Puhdistuksen helpottamiseksi voidaan alaosassa käyttää saniteettiainetta.

146.00 €
 

 


Power Care tabs 16-pack

 

Power Care tabs 16-pack | Lisätiedot

Kätevästi valmiiksi annosteltu käymälätiiviste. Paketti sisältää 16 tablettia. Power Care hajottaa jätteen ja estää epämiellyttävät hajut.

3.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Dometic 972 Kemiallinen WC

 

Dometic 972 Kemiallinen WC | Lisätiedot

Yksi markkinoiden suosituimmista matka WC järjestelmistä. WC soveltuu sekä vene, että matkailuauto käytöön. WC on varustettu 360 asteeen painevesihuuhtelulla. Dometic 972 on tavallista tyylikkäämpi vaihtoehto perinteisesti muotoiltujen matka WC järjestelmien joukossa. Tuotteeseen on saatavana lisävarusteena kiinnitysjärjestelmä joka estää tuotetta kaatumasta. Kysy myös kemiallisia huuhtelutabletteja!

129.00 €
130.00 €