Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

MotorGuide

MotorGuide

MotorGuide R3 30 HT

 

MotorGuide R3 30 HT | Lisätiedot

Korkealaatuiset Motorguide sähköperämoottorit sopivat erityisesti Suomalaiseen mökkikäyttöön. Ne tarjoavat helppokäyttöisen ja vaivattoman tavan vesilläliikkumiseen. Motorguide R3 30 HT malli soveltuu parhaiten esimerkiksi suotuvenekäyttöön suojaisille vesille.

149.00 €
189.00 €
 

 


MotorGuide R3 40 HT

 

MotorGuide R3 40 HT | Lisätiedot

Motorguide sähköperämoottorit soveltuvat helppokäyttöisyytensa ansiosta lähes jokaiselle mökkiveneilijälle. Tämä hieman perusmallia tehokkaammalla mallilla pärjää myös vaativammissa olosuhteissa. Motorguide R3 40 HT malli soveltuu esimerkiksi tasaperäiseen suotuveneesen.

214.00 €
269.00 €
 

 


MotorGuide R3 55 HT sähköperämooottori

 

MotorGuide R3 55 HT sähköperämooottori | Lisätiedot

Motorguide R3 55 HT malli on yksi tehokkaimmista sähköperämoottoreista joka käyttää 12 voltin akkua. Se tarjoaa myös suuremman tehoreservin joka mahdollistaa moottorin käytön myös vaativimmissa tuuli- ja sääolosuhteissa.

269.00 €
359.00 €
 

 


MotorGuide R3 55 Digital

 

MotorGuide R3 55 Digital | Lisätiedot

Motorguide R3 Digital 55 HT on Motorguide 12V malliston lippulaiva. Sen edistyksellinen digitaaliteknologia mahdollistaa sähköenergian optimaalisen käytön tarjoten selvästi pidemmän toiminta-ajan. Lisäksi digital teknologia mahdollistaa portaattoman nopeudensäädön.

399.00 €
599.00 €
 

 


MotorGuide sähköperämoottorin vahvuudet

1. 50 vuotta kehityksen kärjessä

Digitaaliset uistelumoottorit ovat MotorGuiden läpimurto, jonka sähköisten uistelumoottorien laatuun on luotettu jo yli 50 vuoden ajan.

2. Ensiluokkaiset materiaalit

MotorGuide-uistelumoottorien kestävä maine perustuu huolella valittujen metalliseosten ja komposiittimateriaalien käyttöön kaikissa rakenneosissa. MotorGuide-moottorista ei löydy halpoja muoviosia!

3. Luotettava huoltoverkosto

MotorGuide-uistelumoottorien jälleenmyyjäverkosto takaa huollon saatavuuden.

4. Täysin suojattu digitaaliyksikkö

MotorGuiden digitaaliyksikkö on koteloitu täysin vesitiiviiseen epoksirunkoon, joka suojaa järjestelmää lämmöltä, kosteudelta, korroosiolta ja iskuilta (makea- ja merivesimallit).

5. Viileämpi käynti, pidempi toiminta-aika

MotorGuiden digitaaliset moottorit muodostavat merkittävästi vähemmän lämpöä ja niillä on huomattavasti pidempi toimintaaika kuin analogisilla malleilla.

6. Pienempi virran tarve kuormittaa akkua vähemmän

Moottorit on varustettu mikrokytkimellä, joka toimii merkittävästi pienemmällä virran voimakkuudella kuin perinteiset moottorit, vähentäen akun kuormitusta.

7. Parempi hyötysuhde ja pitkäikäisempi moottori

Säätöyksikkö on sijoitettu uistelumoottorin alayksikköön, varmistaen parhaan hyötysuhteen ja virrankulun.

8. Pidempi akun kesto lisää kalastusaikaa

MotorGuiden legendaarinen nopeudensäätö pidentää akun kestoa ja mahdollistaa pidemmät kalareissut.

9. Kaikuluotainhäiriöt ovat historiaa

Digitaalimallien selkeä rakenne ja puhdas signaalinkäsittely vähentää johtoja, transistoreita ja kytkimiä, jotka aiheuttavat kaikuun häiriöitä analogisissa moottoreissa.

10. Äänettömämpi, tasaisempi käynti