Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Bennett

Bennett

Bennett trimmilevyjen toiminta

Bennett trimmitasot sisältävät kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua levyä ja kaksi hydraulista tai sähkömekaanista työsylinteriä mallista riippuen. Trimmitasot toimivat erillisinä työyksikköinä, jotta kippari voi säätää ne optimaalisesti parhaimman ajotason saavuttamiseksi. Trimmitasot on suunniteltu parantamaan veneen asentoa ja oikein käytettynä sekä säädettynä trimmitasot parantavat ajomukavuutta, vähentävät heilumista, nostavat nopeutta ja vähentävät polttoaineen kulutusta.

Bennett trimmitasojen toimintaperiaate on yksinkertainen. Kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua levyä kiinnitetään sylintereineen veneen peräpeiliin. Kun levyt ovat säädettynä alhaalle päin, veden virtaus suuntautuu siten että veneen perä nousee ylöspäin.


Bennett M80 Sport trimmilevyt

 

Bennett M80 Sport trimmilevyt | Lisätiedot

Bennett M80 sport Trimmitasot tarjoavat hydrauliikan voimaa ja kestävyyttä. Huippu edulliset trimitasot on valmistettu yli 40 vuoden kokemuksella.. Trimmitasot mahdollistavat paremman säädettävyyden veneen kulkuasentoon. Huom! Kuvasta poiketen sarja toimitetaan keinuvipusäätimellä, ei Led säätimellä.

519.00 €
 

 


Bennett M120 Sport Trimmilevyt

 

Bennett M120 Sport Trimmilevyt | Lisätiedot

Bennett M120 sport Trimmitasottarjoavat edullisen mahdollisuuden parantaan veneen kulkuominaisuuksia. Yli 40 vuoden kokemuksen ja erikoistumisen johdosta voit nauttia enemmän veneilystä. Trimmilevyt mahdollistavat paremman säädettävyyden veneen kulkuasentoon. Huom! Kuvasta poiketen sarja toimitetaan keinuvipusäätimellä, ei Led säätimellä.

559.00 €
 

 


Bennett trimmitasot 12*9 sähköhydrauliset

 

Bennett trimmitasot 12*9 sähköhydrauliset | Lisätiedot

Bennett Trimmitasot 12*9

Bennett marine Trimmitasot eivät ole yhtiön sivutuote, vaan yhtiön ainut tuote. Yli 40 vuoden kokemuksen ja erikoistumiesen johdosta voit nauttia enemmän veneilystä

539.00 €
 

 


Bennett BOLT kytkinpaneeli

 

Bennett BOLT kytkinpaneeli | Lisätiedot

Bennett BOLT normaali kytkinpaneeli. Soveltuu käytettäväksi sähköisten Bennett trimmitasojen kanssa.

299.00 €
359.00 €
 

 


Sinkkianodit Bennetin trimmilevyihin

 

Sinkkianodit Bennetin trimmilevyihin | Lisätiedot

Sinkkianodit Bennetin trimmilevyihin kiinnitys vaatii erilliset asennusreiät, paketti sisältää kiinnitysruuvit. Tuotteen valmistaja Perfromance Metals.

29.00 €
45.00 €
 

 


Bennett trimmitasojen käyttö

Koska Bennett trimmisylinterit ovat hydraulisia tai elektronisia, ne reagoivat nopeasti ja tarkasti kytkinpaneelilta tuleviin käskyihin. Kytkinpaneelin käyttö perustuu keulan asentoon. Vasemmanpuoleinen painike ohjaa tyyrpuurin puoleista tasoa ja oikeanpuoleinen paapuurin puoleista tasoa. Systeemi on siten tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Kun haluat alentaa tasoa, paina DOWN näppäintä. Kun haluat nostaa tasoa, paina UP näppäintä.

Kaikki veneet poikkeavat toisistaan painon, pituuden, nopeuden ja muiden seikkojen suhteen. Tällöin tulee trimmilevyjen vaikutus kuhunkin veneeseen oppia käytännön kokemuksen kautta. Trimmilevyt mahdollistavat veneesi nousun plaaniin (liukuun) nopeammin ja veneesi säilymisen plaanissa pienemmillä nopeuksilla. Tämä parantaa näkyvyyttä veneestä sekä yleistä turvallisuutta. Lencon elektroniset säätökytkimet on suunniteltu siten että ne reagoivat nopeasti. Säätöjä tehdessä nosta trimmilevyjä lyhyinä sykäyksinä.

Bennett Trimmiautomatiikka

Bennett on kehittänyt erillisen AC 3000 automaattijärjeselmän joka vakauttaa veneen balanssia ilman että käyttäjän tarvitsee jatkuvasti säätää trimmileveyjen asentoa kulkusuunnan ja tuulensuunnan vaihtuessa. Bennett AC 3000 tekee trimmien käytöstä entistä helpompaa myös aloittelevalle kipparille.

Bennett trimmitasojen asennus

Oheisella videolla on kerrottu Bennett Sporttabs sarjan asennuksesta. Suomessa myytävän tuoteen sisältö voi poiketa videolla esitetystä.