Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Zipwake

Zipwake

Zipwake trimmisarja 300mm

 

Zipwake trimmisarja 300mm | Lisätiedot

Uutuus! Zipwake Trimmisarja 300mm soveltuu pienemmille veneille. Täysin automaatinen trimmijärjestelmä liukuville sekä puoliliukuville moottoriveneille. Erittäin nopeat pystysuunnassa liikkuvat trimmilevyt helpottavat liukuunnousua ja korjaavat veneen kulkuasentoa sekä pituus- että sivusuunnassa – vain muutamassa sekunnissa. Trimmijärjestelmä lisää mukavuutta sekä pienentää polttoaineen kulutusta. Järjestelmää voidaan ohjata halutessa myös manuaalisesti. Sarjat sisältävät kaikki tarvittavat osat Plug and play -liittimineen ja asennusohjeineen. Sopii 6 - 18 m veneille.

1499.00 €
1799.00 €
 

 


Zipwake trimmisarja 450mm

 

Zipwake trimmisarja 450mm | Lisätiedot

Uutuus! Zipwake trimmisarja 450mm soveltuu pienemmille ja keskikokoisille veneille. Täysin automaatinen trimmijärjestelmä liukuville sekä puoliliukuville moottoriveneille. Erittäin nopeat pystysuunnassa liikkuvat trimmilevyt helpottavat liukuunnousua ja korjaavat veneen kulkuasentoa sekä pituus- että sivusuunnassa – vain muutamassa sekunnissa. Trimmijärjestelmä lisää mukavuutta sekä pienentää polttoaineen kulutusta. Järjestelmää voidaan ohjata halutessa myös manuaalisesti. Sarjat sisältävät kaikki tarvittavat osat Plug and play -liittimineen ja asennusohjeineen. Sopii 6 - 18 m veneille.

1645.00 €
1899.00 €
 

 


Zipwake trimmisarja 600mm

 

Zipwake trimmisarja 600mm | Lisätiedot

Uutuus! Zipwake trimmisarja 600mm soveltuu keskikokoisille ja suuremmille veneille. Täysin automaatinen trimmijärjestelmä liukuville sekä puoliliukuville moottoriveneille. Erittäin nopeat pystysuunnassa liikkuvat trimmilevyt helpottavat liukuunnousua ja korjaavat veneen kulkuasentoa sekä pituus- että sivusuunnassa – vain muutamassa sekunnissa. Trimmijärjestelmä lisää mukavuutta sekä pienentää polttoaineen kulutusta. Järjestelmää voidaan ohjata halutessa myös manuaalisesti. Sarjat sisältävät kaikki tarvittavat osat Plug and play -liittimineen ja asennusohjeineen. Sopii 6 - 18 m veneille.

1730.00 €
1950.00 €
 

 


Zipwake trimmisarja 750mm

 

Zipwake trimmisarja 750mm | Lisätiedot

Uutuus! Zipwake trimmisarja 750mm soveltuu keskikokoisille ja suuremmille veneille. Täysin automaatinen trimmijärjestelmä liukuville sekä puoliliukuville moottoriveneille. Erittäin nopeat pystysuunnassa liikkuvat trimmilevyt helpottavat liukuunnousua ja korjaavat veneen kulkuasentoa sekä pituus- että sivusuunnassa – vain muutamassa sekunnissa. Trimmijärjestelmä lisää mukavuutta sekä pienentää polttoaineen kulutusta. Järjestelmää voidaan ohjata halutessa myös manuaalisesti. Sarjat sisältävät kaikki tarvittavat osat Plug and play -liittimineen ja asennusohjeineen. Sopii 6 - 18 m veneille.

1780.00 €
2150.00 €