Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Coolxon


Coolxon 50L jääkaappi

 

Coolxon 50L jääkaappi | Lisätiedot

Coolxon 50L on kompakti jääkappi, joka mahdollistaa pilaantuvien raaka-aineiden nauttimisen myös mökillä. Coolxon on sähkökäyttöinen jääkaappi, jonka ansiosta kaasupullojen kantamisen voi jättää naapureille. Coolxonin kompressorijääkaaapit takaavat tasaisen lämpötilan matalalla kulutuksella sekä hiljaisella äänellä. Lasihyllyt ovat siistit ja helppohoitoiset pitää puhtaana. Aurinkopaneeli järjestelmän hankkimisen jälkeen käyttö on ilmaista ja todella vaivatonta. Jääkaappijärjestelmät vaativat vähintään noin 200W paanelitehoa, sekä akustoa noin 2kpl 250Ah AGM- akkuja.

450.00 €
 

 


Coolxon 80L jääkaappi

 

Coolxon 80L jääkaappi | Lisätiedot

Coolxon 80L jääkaappit on suunniteltu mökkijääkaapeiksi, jotka eivät ole riippuivaisia kaasusta. Coolxonin kompressorijääkaaapit takaavat tasaisen lämpötilan matalalla kulutuksella sekä hiljaisella äänellä. Lasihyllyt ovat siistit ja helppohoitoiset pitää puhtaana. Coolxon 80L jääkaappi on saatavilla myös 5l pakastinlokerolla. Aurinkopaneeli järjestelmän hankkimisen jälkeen käyttö on ilmaista ja todella vaivatonta. Jääkaappijärjestelmät vaativat vähintään noin 200W paanelitehoa, sekä akustoa noin 2kpl 250Ah AGM- akkuja.

550.00 €
 

 


Coolxon 110L jääkaappi

 

Coolxon 110L jääkaappi | Lisätiedot

Coolxon 110L jääkaappit on suunniteltu mökkijääkaapeiksi, jotka eivät ole riippuivaisia kaasusta. Coolxonin kompressorijääkaaapit takaavat tasaisen lämpötilan matalalla kulutuksella sekä hiljaisella äänellä. Lasihyllyt ovat siistit ja helppohoitoiset pitää puhtaana. Coolxon 110L jääkaappi on saatavilla myös 12l pakastinlokerolla. Aurinkopaneeli järjestelmän hankkimisen jälkeen käyttö on ilmaista ja todella vaivatonta. Jääkaappijärjestelmät vaativat vähintään noin 200W paanelitehoa, sekä akustoa noin 2kpl 250Ah AGM- akkuja.

595.00 €
 

 


Coolxon 145L jääkaappi

 

Coolxon 145L jääkaappi | Lisätiedot

Coolxon 145L on tilava kaasuton jääkaappi, joka sopii erinomaisesti mökkikäyttöön. Coolxon 145L on erinomainen ratkaisu isomman perheen tarpeille mökillä. Coolxonin kompressorijääkaaapit takaavat tasaisen lämpötilan matalalla kulutuksella sekä hiljaisella äänellä. Coolxonin siisteyden ylläpitäminen on helppoa kätevien lasitasojen ansiosta. Coolxon 145L jääkaappi sisältää 30l pakastinlokeron. Aurinkopaneeli järjestelmän hankkimisen jälkeen käyttö on ilmaista ja todella vaivatonta. Jääkaappijärjestelmät vaativat vähintään noin 200W paanelitehoa, sekä akustoa noin 3kpl 250Ah AGM- akkuja.

695.00 €