Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Sunwind


Sunwind Ventus 60 kaasujääkaappi musta

 

Sunwind Ventus 60 kaasujääkaappi musta | Lisätiedot
Sunwind Ventus 60L on kompakti ja käytännöllinen kaasujääkaappi joka sopii täydellisesti mökille, jossa on hieman vähemmän tilaa tai vain vähän tarvetta kylmäsäilytykselle. Jääkaappi tyylikkään mustalla viimeistelyllä. Oven kätisyys on vaihdettavissa. Jääkaapin lämpötilä säätyy termostaatilla.

Sunwindin Ventus kaasujääkaappien suunnittelussa kriteereinä ovat olleet laattu, käyttöturvallisuus ja muotoilu. Muotoilu perustuu puhtaan tyylikkäisiin linjoihin ja eleganttiin ulkonäköön, jonka ansiosta jääkaappi soveltuu useimpiin ympäristöihin varsin mainiosti.

395.00 €
 

 


Sunwind Cuisine 60 kaasujääkaappi

 

Sunwind Cuisine 60 kaasujääkaappi | Lisätiedot

Sunwind Cuisine 60 kombi on erittäin hiljainen jääkaappi, joka mahdollistaa rauhallisen mökkeilyn. Sunwind Cuisine 60 on kolmitoiminen valkoinen kaasujääkaappi, joka toimii kaasulla, 12 V:lla tai 230 V:lla. Absorptiokaappien korkean virrankulutuksen vuoksi 12 V toimintoa ei suositella käytettäväksi aurinkopaneelijärjestelmissä.

495.00 €
 

 


Sunwind VENTUS 70 kaasupakastin

 

Sunwind VENTUS 70 kaasupakastin | Lisätiedot

Sunwind VENTUS 70 kaasupakastin on tilava ja kompakti 70 litran pakastin, joka mahdollistaa ruokatavaroiden pakastamisen pidemmäksi ajaksi mökillä tai leirillä. Pakastin mahdollistaa myös saaliin pakastamisen metsästys- tai kalastusretken jälkeen. Käytä pakastinta mökillä kaasulla, autossa 12 voltilla tai kotona 230 voltilla. Kaasutermostaatilla ja pietsosytytyksellä Pakastusluokka ***

695.00 €
 

 


Sunwind VENTUS 100 kaasujääkaappi

 

Sunwind VENTUS 100 kaasujääkaappi | Lisätiedot

Sunwind Ventus 100 on tyylikäs kaasukäyttöinen jääkaappi, jonka suunnittelussa kriteereinä ovat olleet laatu, käyttöturvallisuus ja muotoilu. Muotoilu perustuu puhtaan tyylikkäisiin linjoihin ja eleganttiin ulkönäköön, jonka ansiosta jääkaappi soveltuu useimpiin ympäristöihin varsin mainosti. Erillinen 10 litran pakastelokero jonka luukun saranoinnin ansiosta jääkaapin ovea ei välttämättä tarvitse avata kokonaan. Jääkaapin lämpötilä säätyy termostaatilla, paristosytytys takaa helpon sytyttämisen.

695.00 €
 

 


Sunwind CUISINE 110

 

Sunwind CUISINE 110 | Lisätiedot

Sunwind Cuisine on hiljainen ja laadukas termostaattiohjattu absorptiojääkaappi. Jos olet kyllästynyt sytyttämään kaasujäkaappisi lattian rajasta, Cuisine on sinulle täydellinen - käyttökytkimet nimittäin sijaitsevat kaapin yläreunassa. Hyllytila on säädettävissä ja jääkaapissa on pietsosytytys.

795.00 €