Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Erikoistarjoukset


Marine Alu 30W aurinkopaneeli

 

Marine Alu 30W aurinkopaneeli | Lisätiedot

Taipuisat ja vesitiiviit alumiinista valmistetut aurinkopaneelit soveltuvat erityisesti veneeseen sekä asuntovaunuun. Alumiinipohjaiset paneelit ovat yleensä jäykempiä ja kestvämpiä kuin muovipintaiset. Lisäki alumiinipintaiset paneelit ovat usein paremmin viimeistellyn näköisiä kuin muovipohjaiset paneelit. Paneeli joustaa vähän. Paneeleilla on 3 vuoden tehontuottotakuu.

49.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Alu 45 W

 

Alu 45 W | Lisätiedot

Alu Lite paneelit on laminoitu alumiinilevyn päälle. Voidaan taivuttaa noin 25 mm metrin matkalla. Liitosjohdon pituus n. 0,8 m.

89.00 €
315.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Lowrance Hook-5 chirp karttaplotteri Merikartalla

 

Lowrance Hook-5 chirp karttaplotteri Merikartalla | Lisätiedot

Huipputarjous sisältää Suomen järvet ja merialue kartan!

Lowrance Hook 5 chirp on yksi Suomen suosituimmista 5" karttaplottereista. Tämä menestys perustuu erinomaiseen hinta/laatu suhteeseeen joka tarjoaa poikkeuksellisen paljon vastinetta rahalle. 5" Hook 5 chirp soveltuu monipuoliseen käyttöön sekä meri, että järvialueille.

629.00 €
855.00 €
 

 


Lowrance HOOK 7X CHIRP Kaikuluotain

 

Lowrance HOOK 7X CHIRP Kaikuluotain | Lisätiedot

HOOK-7x sisältää runsaasti suosittuja ja parhaimpia ominaisuuksia kalastukseen. HOOK-7x kaikuluotain näyttää veden alla olevat vedenalaiset kohteet CHIRP-luotaimen ja DownScan Imaging -tekniikan avulla selvästi ja kattavasti. Laitteessa on 7-tuuman värinäyttö, tehokas ja herkkä luotain, erinomainen kohteiden erittely ja kohinan poisto, joiden ansiosta näet syötti- ja saaliskalat selvästi. Sisäänrakennettuna ASP (Advanced Signal Processing), joka muokkaa sinulle automaattisesti parhaimmat asetukset.

269.00 €
499.00 €
 

 


Lowrance Hook 3x kaikuluotain

 

Lowrance Hook 3x kaikuluotain | Lisätiedot

Uusi, monipuolinen Lowrance Hook 3x kaikuluotain kaksitaajuusanturilla tarjoaa, sekä uskomattoman kohteiden erottelukyvyn että tarkkuuden erittäin houkuttelevaan hintaan. Hook 3x on yksi markkinoiden edullisimmista kaikuluotaimista korkealaatuisella värinäytöllä. Hook 3x on erinomainnen kalakaiku hieman vaativammalle harrastajalle, joka arvostaa helppokäyttöisyyttä ja korkeaa laatua.

159.00 €
169.00 €
 

 


Lowrance Hook-3x All-Season kaikuluotain

 

Lowrance Hook-3x All-Season kaikuluotain | Lisätiedot

Uusi Hook-3x All-Season Fishfinder -pakkaus on helppokantoinen luotainyksikkö, johon sisältyy Skimmer-anturi. Luotain voidaan kiinnittää imukupein pienveneisiin. Lisäksi siinä on telakka- ja jääanturit. Luotain on mahdollista kiinnittää myös pystyyn paikallaan tapahtuvaa kalastusta varten.

305.00 €
 

 


Minn Kota Powerdrive 55 V2 iPilot

 

Minn Kota Powerdrive 55 V2 iPilot | Lisätiedot

Minn Kota Powerdrive 55 V2 iPilot keula-asenteisten sähkömoottoreiden eliittiä. Helppokäyttöinen lasku- ja nostomekanismi, erittäin tarkat ohjaustoiminnot ergonomisen matalaprofiilinen muotoilu tekevät moottorin käytöstä nautinnon!.

1495.00 €
1690.00 €
 

 


Humminbird Piranha Max 195c

 

Humminbird Piranha Max 195c | Lisätiedot

Humminbird PiranhaMAX 195cx on 3,5-tuumaisella, 320x240 pikselin värinäytöllä (256 väriä) varustettu helppokäyttöinen ja tehokas kaikuluotain. Käyttömukavuutta lisäävät suomenkieliset toiminnot yhden napin painalluksella. Laitteen syvyysnäyttö yltää 183 metriin. Mukana lämpötila-anturi.

119.00 €
249.00 €
 

 


Garmin Striker 4

 

Garmin Striker 4 | Lisätiedot

STRIKER -sarjan laitteissa on uusi CHIRP -luotain, joka luo terävät kalakaaret ja erottelee kohteet tarkasti. STRIKER 4:ssä on CHIRP-luotain, jolla näet kalat ja rakenteet selkeämmin kuin perinteisellä anturilla.

159.00 €
179.00 €
 

 


Matkapurjehtijan opas Auli Irjala

 

Matkapurjehtijan opas Auli Irjala | Lisätiedot

Yksi realistisimmista teoksista matkapurhehduksen saloista. Auli Irjalan kirjoittama suomenkielinen opas matkaveneilystä ja veneessä elämisestä. Kirja on suunnattu niin lähivesillä purjehtiville kuin maailman merille aikoville ja irtiotosta haaveileville.

9.95 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


MotorGuide R3 55 HT sähköperämooottori

 

MotorGuide R3 55 HT sähköperämooottori | Lisätiedot

Motorguide R3 55 HT malli on yksi tehokkaimmista sähköperämoottoreista joka käyttää 12 voltin akkua. Se tarjoaa myös suuremman tehoreservin joka mahdollistaa moottorin käytön myös vaativimmissa tuuli- ja sääolosuhteissa.

269.00 €
359.00 €
 

 


Kero 241 valopetrolilämmitin 2,2kW

 

Kero 241 valopetrolilämmitin 2,2kW | Lisätiedot

Kero 241 Edullinen peruslämmitin kylmän tilan nopeaan lämmittämiseen. Lämmitin soveltuu mökki- ja muuhun käyttöön. Lisäksi lämmitintä voi käyttä tiloissa joita lämmitetään vain satunnaisesti. Kero 241 on edullinen ratkaisu moneen eri käyttöön.

135.00 €
 

 


  

Tuote | Lisätiedot