Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Lowrance

Lowrance

Lowrance kaikuluotaimet edustavat markkinoiden kehittyneintä kaikuluotain teknologiaa kuluttajaystävällisesä hintaluokassa. Lowrance kaikuluotaimet ovat saavuttaneet vankkumattoman maineen korkealaatuisina tuotteina, jotka palvelevat sekä kalastus että vapaa-ajan veneilykäytössä.


Lowrance HOOK2 4X kaikuluotain

 

Lowrance HOOK2 4X kaikuluotain | Lisätiedot

Huippuhieno kaikuluotain monipuoliseen käyttöön. Lowrance HOOK2 4X ja Lowrance HOOK² 4X GPS ovat yksi mailman helppokäyttöisimmistä kaikuluotaimista. Lowrance HOOK² 4X tarjoaa yksinkertaiset valikot ja nopean pääsyn tärkeimpiin toiminnallisuuksiin. Luotettava Lowrance teknologia yhdistettynä laajakaistakaikuluotaimeen tarjoaa uskomattoman käyttäjäkokemuksen. Lowrance HOOK² 4X kaikuluotainta on saatavana sekä perusmallina että varustettuna GPS:llä. Valitse haluamasi tuoteoptio valikosta.

99.00 €
149.00 €
 

 


Lowrance FH Pro kaikuluotain

 

Lowrance FH Pro kaikuluotain | Lisätiedot

Lowrance FH Pro tarjoaa kaikuluotaimen ominaisuudet suoraan älypuhelimen näytölle. Heitettävä anturiosa toimii lähettimenä joka luo tarkan kuvan tarkkailtavasta kohteesta. Lowrance Fish Hunter Pro soveltuu myös pilkkikäyttöön. Laite käyttää 381kHz, 475kHz sekä 675kHz taajuuksia jotka mahdollistvat monipuoliset käyttöominaisuudet. Voit käyttää kaikuluotainta sekä veneestä, rannalta, pilkillä tai esimerksi kanootista.

Laitteen käyttämään android puhelmille tarkoitettuun ohjeilmistoon voit tutustua google play kaupassa.

98.00 €
179.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Lowrance Elite-7x HDI

 

Lowrance Elite-7x HDI | Lisätiedot

Lowrance Elite 7x kaikuluotain tarjoaa Lowrancen tuoreinta teknologiaa ja lisäksi tehokkaan prosessorin joka mahdollistaa korkealaatuisen käytettävyyden. Elite-7 käyttää uutta Hybrid Dual Imaging™ (HDI) tekniikkaa, joka tarjoaa käyttäjälle parhaan mahdollisen näkymän veneen alle.

495.00 €
679.00 €
 

 


Lowrance Hook 3x kaikuluotain

 

Lowrance Hook 3x kaikuluotain | Lisätiedot

Uusi, monipuolinen Lowrance Hook 3x kaikuluotain kaksitaajuusanturilla tarjoaa, sekä uskomattoman kohteiden erottelukyvyn että tarkkuuden erittäin houkuttelevaan hintaan. Hook 3x on yksi markkinoiden edullisimmista kaikuluotaimista korkealaatuisella värinäytöllä. Hook 3x on erinomainnen kalakaiku hieman vaativammalle harrastajalle, joka arvostaa helppokäyttöisyyttä ja korkeaa laatua.

159.00 €
169.00 €
 

 


Lowrance Hook 4x chirp kaikuluotain

 

Lowrance Hook 4x chirp kaikuluotain | Lisätiedot

Uusi, monipuolinen Lowrance Hook 4x kaikuluotain CHIRP-luotaimella ja DownScan Imaging™ -tuella tarjoaa, sekä uskomattoman kohteiden erottelukyvyn että tarkkuuden erittäin houkuttelevaan hintaan. HOOK-4 näyttää veneen alla olevat vedenalaiset kohteet CHIRP-luotaimen ja DownScan Imaging™ -tekniikan avulla selvästi ja kattavasti. HOOK-4x -laitteessa on kirkas 4-tuumainen värinäyttö, tehokas ja herkkä luotain, erinomainen kohteiden erittely ja kohinan poisto, joiden ansiosta näet syötti- ja saaliskalat selvästi.

239.00 €
 

 


Lowrance Hook-3x All-Season kaikuluotain

 

Lowrance Hook-3x All-Season kaikuluotain | Lisätiedot

Uusi Hook-3x All-Season Fishfinder -pakkaus on helppokantoinen luotainyksikkö, johon sisältyy Skimmer-anturi. Luotain voidaan kiinnittää imukupein pienveneisiin. Lisäksi siinä on telakka- ja jääanturit. Luotain on mahdollista kiinnittää myös pystyyn paikallaan tapahtuvaa kalastusta varten.

305.00 €
 

 


Elite-5X Chirp kaikuluotain

 

Elite-5X Chirp kaikuluotain | Lisätiedot

Lowrance Elite 5x Chirp 5 tuuman kaikuluotain, jossa yhdistetään CHIRP-kaikuluotain ja DownScan Imaging™. Elite-5x CHIRP sisältää kaikki hyväksi todetut toiminnot, jotka ovat vastikään julkaistussa, suositussa Elite-5x HDI:ssä. Lisäksi tuotteessa on CHIRP-kaikuluotain, jonka ansiosta saavutetaan parempi herkkyys, kohdetarkkuus ja vikasieto sekä selkeämmät ja helposti nähtävät täky- ja kalastuskalakohteet.

399.00 €
489.00 €
 

 


Lowrance ELITE-5x kaikuluotain

 

Lowrance ELITE-5x kaikuluotain | Lisätiedot

Elite sarja tuo suorituskykyä ja mahtavan värinäytön jokaisen veneilijän ulottuville ilman korkeaa hintaa. Elite sarja tarjoaa uskomatonta tarkkuutta ja toimivuutta. Elite sarjan kaikuluotaimia on helppo ymmärtää, yksinkertaista käyttää, sekä niissä on helposti luettava näyttö kaikissa olosuhteissa

399.00 €
 

 


Lowrance Elite-5x HDI

 

Lowrance Elite-5x HDI | Lisätiedot

Lowrance Elite 5x kaikuluotain tarjoaa Lowrancen tuoreinta teknologiaa ja lisäksi tehokkaan prosessorin joka mahdollistaa korkealaatuisen käytettävyyden. Elite-5x HDI käyttää uutta Hybrid Dual Imaging™ (HDI) tekniikkaa, joka tarjoaa käyttäjälle parhaan mahdollisen näkymän veneen alle.

425.00 €
495.00 €
 

 


Lowrance Elite-3x kaikuluotain

 

Lowrance Elite-3x kaikuluotain | Lisätiedot

Lowrance Elite-3x on uusi vapaa-ajan kalastuskäyttöön suunniteltu värikaikuluotain. Tämä Lowrance edullisin värikaikuluotain tarjoaa mustavalkoisiin luotaimiin verrattuna paremman näytön jonka kontrasti mahdollistaa helpomman ja yksityiskohtaiseman kohteiden erottelun kuin perinteisillä mustavalkoisilla kaikuluotaimilla.

139.00 €
149.00 €
 

 


Lowrance X-4 harmaasävy kaikuluotain

 

Lowrance X-4 harmaasävy kaikuluotain | Lisätiedot

Lowrance X-4 kaikuluotain tekee kalastuksen helpoksi ja tehokkaaksi.Tarjoaahan Lowrance X-4 kalakaiku ainutlaatuisia mahdollisuuksia nauttia kalastuksesta, jossa mukavuuden varmistaa laatu ja käytännölliset ratkaisut. Kaikuluotain poikkeuksellisen hyvillä ominaisuuksilla ja kohteiden erottelukyvyllä. Lowrance X-4 kalakaiku on hintaluokassaan lyömätön valinta.

109.00 €
139.00 €
 

 


Lowrance Elite-4x HDI kaikuluotain

 

Lowrance Elite-4x HDI kaikuluotain | Lisätiedot

Lowrance Elite 4x HDI kaikuluotain tarjoaa Lowrancen tuoreinta teknologiaa ja lisäksi tehokkaan prosessorin joka mahdollistaa korkealaatuisen käytettävyyden. Elite-4x HDI käyttää uutta Hybrid Dual Imaging™ (HDI) tekniikkaa, joka tarjoaa käyttäjälle parhaan mahdollisen näkymän veneen alle.

219.00 €
289.00 €
 

 


Lowrance MARK-5x kaikuluotain

 

Lowrance MARK-5x kaikuluotain | Lisätiedot

Lowrance Mark-5x kaikuluotain edustaa uutta merielektroniikka sarjaa, jossa yhdistyvät loistavat Lowrance ominaisuudet edulliseen hintaan. Kaikuluotain näyttää yksityiskohdat tarkasti 480x480 pikselin näytön avulla, sekä huippumuotoilu ja yksinkertaistettu käytettävyys, tekee tästä laitteesta kalastajien ja veneilijöiden unelmien täyttymyksen. Lowrance MARK-5x kaikuluotaimen erinomaista käyttömukavuutta lisää uusi optimoitu automaattinen käyttötila.

239.00 €
249.00 €
 

 


Lowrance MARK-5x PRO kaikuluotain

 

Lowrance MARK-5x PRO kaikuluotain | Lisätiedot

Lowrance Mark-5x PRO kaikuluotaimessa yhdistyvät loistavat Lowrance ominaisuudet edulliseen hintaan. Kaikuluotain näyttää yksityiskohdat tarkasti 480x480 pikselin näytön ja peräpeiliin asennettava 83/200 kHz Skimmer® tuplataajuusanturin avulla. Paranneltu menuvalikko ja yksinkertaistettu käytettävyys, tekee tästä laitteesta kalastajien ja veneilijöiden unelmien täyttymyksen.

239.00 €
269.00 €
 

 


Elite-4X Chirp kaikuluotain

 

Elite-4X Chirp kaikuluotain | Lisätiedot

Lowrancen edullisin Chirp luotain tarjoaa kaikki Chirp teknologian keskeiset edut. Lowrance Elite 4x Chirp 4,3 tuuman helppokäyttöinen kaikuluotain, jossa yhdistyvät CHIRP-kaikuluotain ja DownScan Imaging™ -teknologian superkirkas LED-taustavalaistu näyttö, sisäinen GPS-antenni ja korkean resoluution kartoitusvaihtoehdot Elite-4x CHIRP sisältää kaikki hyväksi todetut Elite-4x HDI -sarjan toiminnot. Lisäksi tuotteessa on CHIRP-kaikuluotain, jonka ansiosta saavutetaan parempi herkkyys, kohdetarkkuus ja vikasieto sekä selkeämmät ja helposti nähtävät täky- ja kalastuskalakohteet – kaikki tämä yllättävän edulliseen hintaan.

249.00 €
299.00 €
 

 


Lowrance kaikunanturiteline

 

Lowrance kaikunanturiteline | Lisätiedot

Lowrance kaikuanturin asennuskisko mahdollistaa kaikuanturin asennuksen esimerkiksi siten, ettei vesilinjan alapuolelle tarvitse porata reikiä. Lisäksi kaikuanturia voidaan laskea ja nostaa kiskon varassa. Tämä helpottaa traileri käyttöä ja pienentää anturin vioittumisriskiä.

16.90 €
18.00 €
 

 


Lowrance PII-WBL pilkkianturi

 

Lowrance PII-WBL pilkkianturi | Lisätiedot

Kompakti pilkkianturi lowrancen kaikulaitteisiin. 83/200kHz pilkkianturi sinisellä liittimellä. HDS- ja HDI-mallit. Anturi toimii hienosti myös CHIRP-taajuuksilla. CHIRP MED/HIGH. HDS, HOOK, ELITE HDI/CHIRP mallit. 7pin liitin.

107.90 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Lowrance PTI-WSU pilkkianturi

 

Lowrance PTI-WSU pilkkianturi | Lisätiedot

Kompakti pilkkianturi lowrancen kaikulaitteisiin. 83/200kHz pilkkianturi sinisellä liittimellä. HDS- ja HDI-mallit. Anturi toimii hienosti myös CHIRP-taajuuksilla. HOOK-3X, MARK ja ELITE-3X/4/5 sarjat, X-4/PRO. EI DSI tai HDI. Uniplug liitin.

109.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Lowrance HOOK 7X CHIRP Kaikuluotain

 

Lowrance HOOK 7X CHIRP Kaikuluotain | Lisätiedot

HOOK-7x sisältää runsaasti suosittuja ja parhaimpia ominaisuuksia kalastukseen. HOOK-7x kaikuluotain näyttää veden alla olevat vedenalaiset kohteet CHIRP-luotaimen ja DownScan Imaging -tekniikan avulla selvästi ja kattavasti. Laitteessa on 7-tuuman värinäyttö, tehokas ja herkkä luotain, erinomainen kohteiden erittely ja kohinan poisto, joiden ansiosta näet syötti- ja saaliskalat selvästi. Sisäänrakennettuna ASP (Advanced Signal Processing), joka muokkaa sinulle automaattisesti parhaimmat asetukset.

395.00 €
499.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Lowrance kaikuluotainten tekniset tiedot

X-4

X-4 Pro

Mark-5X

Mark-5X Pro

Mark-5X DSI

Näyttö

Harmaa 4" (10,2cm)

Harmaa 4" (10,2cm)

Harmaa 5" (12,7cm)

Harmaa 5" (12,7cm)

Harmaa 5" (12,7cm)

Resoluutio

240 x 160 pikseliä

240 x 160 pikseliä

480 x 480 pikseliä

480 x 480 pikseliä

480 x 480 pikseliä

Korttipaikat

-

-

-

-

-

Kaiun teho

100W RMS 800W PTP

188W RMS 1500W PTP

200W RMS 1600W PTP

300W RMS 2400W PTP

500W RMS 4000W PTP

Kaiun taajuus

200 kHz

83/200 kHz

200 kHz

83/200 kHz

455/800 kHz

Max. syvyysmittaus

180 m

305 m

244 m

305 m

76 m

Käyttöjännite

10-17 V DC

10-17 V DC

10-17 V DC

10-17 V DC

10-17 V DC

Tutkavalmius

-

-

-

-

-

Takuu

2 vuotta

2 vuotta

2 vuotta

2 vuotta

2 vuotta