Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Diesel lämmittimet

Diesel lämmitin soveltuu monenlaisen tilan lämmittämiseen. Lämmittimet käyttävät Diesel polttoainetta ja sähkötoimista puhallinta jolla tuotettu lämpö johdetaan käyttöön. Lämmittimet vaativat polttaineen lisäksi sekä 12V akkusähkön että mahdollisuuden savukaasujen johtamiseen ukotilaaan.


Safire 23Di venelämmitin

 

Safire 23Di venelämmitin | Lisätiedot

Safire 23Di soveltuu hieman suurempien veneiden tai esimerkiksi matkailuautojen lämmittimeksi. Safire 23Di venelämmitin on keskikokoinen erityisesti venekäyttöön suunniteltu lämmitin joka voidaan asentaan esimerkiksi vanhan Wallaksen tilalle, ilman että joudutaan uusimaan puhallusputkisto. Mikäli Safire 23 asennetaan vanhan venelämmittimen tilalle ei kaikkia perusvarustepakettiin kuuluvia osia välttämättä tarvita, tällöin saat lämmittimen vielä tarjoushintaakin edullisemmin.

1050.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Safire 2100 D diesel venelämmitin

 

Safire 2100 D diesel venelämmitin | Lisätiedot

Safire 2100 D on markkinoiden suosituin Safire lämmitin. Safire 2100 Diesel venelämmitinpaketti ns. tehdaspakkaus. Sisältää lämmittimen (RST),  virtajohdot 4 m, RST asennustelineen, polttoainepumpun, polttoaineletkun, ohjaustaulun kaapelin (perus/Genius) sekä asennusruuvit ja kiristimet.

Safire 2100 venelämmitin on Suomalainen huipputuote, joka soveltuu jatkuvaan käyttöön. Se tarjoaa luokassaan markkinoiden hiljaisimman käyntiäänen lisäksi pienimmän virrankulutuksen sekä edullisimmat huoltokulut.

999.00 €
1344.00 €
 

 


Safire 32Di / 3200 Di venelämmitin

 

Safire 32Di / 3200 Di venelämmitin | Lisätiedot

Safire 32Di/ 3200 on markkinoiden toiseksi suurin Safire venelämmitin. Safire 3200 Di venelämmitin lisää vielä käyttömukavuutta. Noin 10% suurempi teho ja lähes 20% pienempi virrankulutus keskimäärin, raitisilmaliitäntä vakiona, uusi elektroniikka ja helpompi asennusteline. Safire 3200Di on venelämmitinsarjan uusi ja tehokas tuote, jonka laaja tehonsäätöalue (1,0-3,2 kw) takaa automaattisesti oikean lämpötilan kaikissa olosuhteissa. Safire 3200 Di on erinomainen venelämmitin vähän suurempiin moottori- ja purjeveneisiin. Mikäli Safire 3200 venelämmitin asennetaan esimerkiksi vanhan lämmittimen tilalle säästyy osa pakettiin kuuluvista tarvikkeista ja saat lämmittimen edullisemmin.

1369.00 €
 

 


Safire 36Di diesel venelämmitin

 

Safire 36Di diesel venelämmitin | Lisätiedot

Safire 36 Di on venelämmitinsarjan uusin ja tehokkain tuote, jonka laaja tehonsäätöalue(1,0-3,6 kw) takaa automaattisesti oikean lämpötilan kaikissa olosuhteissa. Safire 36Di on erinomainen venelämmitin vähän suurempiin moottori- ja purjeveneisiin. Jos venelämmitin asennetaan jo olemassa olevan lämmittimen tilalle ei välttämättä kaikkia pakettiin kuuluvia tarvikkeita tarvita, tällöin saat lämmittimen vielä edullisemmin.

Safire 36 venelämmitin on teholuokkansa hiljaisin ja virrankulutukseltaan pienin lämmitin. Safire on kotimainnen avainlipputuote.

1790.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Safire 1600D Diesel venelämmitin

 

Safire 1600D Diesel venelämmitin | Lisätiedot

Safire 1600 on markkinoiden edullisin Safire venelämmitin. Safire 1600 Diesel tehdaspakkaus sisältää lämmittimen lisäksi virtajohdot 4 m, asennusjalan, polttoainepumpun, polttoaineletkun 3 m, tankkiliittimen 15/22/30l tankkiin sekä asennusruuvit ja kiristimet. Tämä venelämmitin perheen pienin malli soveltuu esimeriksi pienen veneen hyttilämmittimeksi. Lämmittimessä on kiinteä ohjaustaulu joten erillistä ohjaustaulun asennusta ei tarvita, eli säästät sekä ohjaustaulun kustannuksen että asennustyön. Safire venelämmittimillä on kolmen vuoden takuu.

949.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Wallas 22 DT Diesel venelämmitin

 

Wallas 22 DT Diesel venelämmitin | Lisätiedot

2,2 kW diesel lämmittimen virrankulutus on erittäin pieni - vain 0,9 A täydellä teholla.

Alhaisesta virrankulutuksesta huolimatta, Wallas 22Dt:n ilmantuottokyky on parempi kuin vastaavissa markkinoilla olevissa 2 kW kokoluokan lämmittimissä. Parempi ilmantuotto mahdollistaa tehokkaan kuivatuksen ja tasaisen lämmön jakautumisen. Venelämmittimen teho kulutettuun ampeerimäärään nähden on huippuluokkaa.

Laminaarisen palamisen ja erityisen hiljaisen pääpuhaltimen ansiosta lämmittimen käyntiääni on verrattavissa kuiskaukseen kirjastossa. Lisäksi pakoputkesta ei kuulu mitään ääntä, joten myös naapuriveneesi voi nauttia luonnon rauhasta.

22 Dt voidaan asentaa konehuoneeseen. Kaksi imuilmaottoa mahdollistavat raittiin sisäilman ja tehokkaan lämmityksen. Tämä saadaan aikaan ottamalla toisella letkulla ulkoilmaa ja toisella kierrätetään sisätilan ilmaa.

Saatavilla myös veneasennussarjalla.

1250.00 €
1555.00 €
 

 


Wallas 30 Dt Diesel lämmitin

 

Wallas 30 Dt Diesel lämmitin | Lisätiedot

Uusi Wallaksen 3 kW diesel lämmitin on huomattavan hiljainen, äänitason vastatessa hiljaista keskustelua. Laminaarisen palamisen ansiosta pakoputkestakaan ei kuulu mitään ääntä, joten myös naapuriveneesi voi nauttia luonnon rauhasta.

Virrankulutus on hyvin alhainen verrattuna lämmittimen ilmantuottokykyyn. Siksi Wallas 30 Dt on erityisen sopiva purjeveneisiin kooltaan n. 12 metriin asti. Wallas 30 Dt venelämmittimen kestävät, harjattomat puhallinmoottorit takaavat pitkän eliniän ja minimoivat käyntiäänen.

30 Dt voidaan asentaa konehuoneeseen. Kaksi imuilmaottoa mahdollistavat raittiin sisäilman ja tehokkaan lämmityksen. Tämä saadaan aikaan ottamalla toisella letkulla ulkoilmaa ja toisella kierrätetään sisätilan ilmaa.

Saatavilla myös veneasennussarjalla.

1490.00 €
1723.00 €
 

 


Wallas 22 GB Diesel venelämmitin

 

Wallas 22 GB Diesel venelämmitin | Lisätiedot

UUSI Wallas 22 Gb on ympäristöstöystävällisen veneilijän lämmitin valinta. Wallas 22 Gb on suunniteltu toimimaan nykyisen markkina diselin lisäksi myös tulevilla uusiutuvilla polttoaineilla kuten (HVO 15940) sekä (B10 EN 16734, B20/B30 EN 16709) sekoituksella.

2,5 kW diesel lämmittimen virrankulutus on erittäin pieni - vain 1,0 A täydellä teholla.

Alhaisesta virrankulutuksesta huolimatta, Wallas 22GB:n ilmantuottokyky on parempi kuin vastaavissa markkinoilla olevissa 2 kW kokoluokan lämmittimissä. Parempi ilmantuotto mahdollistaa tehokkaan kuivatuksen ja tasaisen lämmön jakautumisen. Venelämmittimen teho kulutettuun ampeerimäärään nähden on huippuluokkaa.

Laminaarisen palamisen ja erityisen hiljaisen pääpuhaltimen ansiosta lämmittimen käyntiääni on verrattavissa kuiskaukseen kirjastossa. Lisäksi pakoputkesta ei kuulu mitään ääntä, joten myös naapuriveneesi voi nauttia luonnon rauhasta.

22 GB voidaan asentaa konehuoneeseen. Kaksi imuilmaottoa mahdollistavat raittiin sisäilman ja tehokkaan lämmityksen. Tämä saadaan aikaan ottamalla toisella letkulla ulkoilmaa ja toisella kierrätetään sisätilan ilmaa.

Saatavilla myös veneasennussarjalla.

1699.90 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Safire 2000 B Diesel mökkilämmitin

 

Safire 2000 B Diesel mökkilämmitin | Lisätiedot

Safire 2000 B mökkilämmitin on korkealaatuinen mökkikäyttöön suunniteltu diesel lämmitin, joka voidaan asentaan esimerkiksi seinän läpi tai kytkeä suoraan hormiin.

Safire 2000B lämmittimen korkealaatuiset ominaisuudet takaavat tasaisen lämmön ja poistavat ylimääräisen kosteuden mökistä. Kun haluat jatkaa mökin käyttöaikaa esimerkiksi myöhäiseen syksyyn ja tulla valmiiksi lämpimään mökkiin, on Safire 2000 B mökkilämmitin luotettava valinta.

Safire 2000 B on saatavissa myös tyylikkäällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kuorella (RST). Parhaimman hyodyn saat Safire 2000B lämmittimestä kun varustat sen GSM ohjaimella.Tällöin voit käynnistää lämmittimen kätevästi esimerkiksi puhelimeen ladattavalla app:lla.

1190.00 €
1390.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Webasto Air Top 2000 STC

 

Webasto Air Top 2000 STC | Lisätiedot

Webasto Air Top 2000 STC soveltuu sekä vene että esimerkiksi matkailuauto käyttöön. Lämmitin on kooltaan pieni joka mahdollistaa useampia asennusvaihtoehtoja. Webasto 2000 asennetaan usein veneeseen jo uutena. Lämmittimeen on saatavana erilaisia käyttöpaneeleita.

880.00 €
1080.00 €
 

 


Webasto Air Top  Evo 40

 

Webasto Air Top Evo 40 | Lisätiedot

Webasto Air Top Evo 40 tarjoaa paljon lämpöä edulliseen hintaan. Lämmittimen on varustettu automaattisella tehonsäädöllä joka tuo lisämukavuutta käyttäjälle. Webasto Evo 40 soveltuu sekä suurempiin veneisiin että vaativaan käyttöön.

1069.00 €
1290.00 €
 

 


Webasto Air Top Evo 55

 

Webasto Air Top Evo 55 | Lisätiedot

MUKAVUUTTA LIIKKUMISEEN WEBASTO-Webasto Air Top Evo 55 on valmistajan laadukas valinta suurempaan veneluokkaan. Lämmittimen on varustettu automaattisella tehonsäädöllä joka tuo lisämukavuutta käyttäjälle. Webasto Evo 55 soveltuu veneisiin että vaativaan käyttöön ja takaa pitkäkestoisen tasaisen lämmön.

1409.00 €