Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Minn Kota

Minn Kota

Minn Kota sähköperämoottorit

Minn Kota sähtköperämoottorivalikoima on nyt parhaimmillaan. Minn kota on sähköperämoottoreiden markkinajohtaja Suomessa. Minnkota valmistaa sähköperämottoreita myös muille tuotemerkeille. Minn kota sähköperämoottorit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja sopivat erinomaisesti suomalaiseen veneilyyn. Sähköperämoottorien huoltotarve on myös huomattavasti vähäisempi kuin bensiinikäyttöisillä moottoreilla ja niiden käyttö on ympäristöystävällisempää paremman energiatehokkuuden ansiosta.


Minn Kota Riptide RT40 SC T 30"

 

Minn Kota Riptide RT40 SC T 30" | Lisätiedot

Minn Kota Riptide 40 S on oikea valinta sinulle joka haluat ajaa suotuveneellä myös vastatuuleen, ilman että moottorin riki on liian korkealla. Matalan rikipituuden lisäksi tämä malli on suunniteltu kestämään merivettä. Se häikäisee helppokäyttöisyydellään ja monipuolisuudellaan. Sähköperämoottorin kiinnitys onnistuu hetkessä, turvallisesti ja varmasti. Kalastuksen tiimellyksessä moottorin laskeminen tai nostaminen onnistuu yhdellä kädellä pikalukitusta käyttäen. Minn Kota Riptide soveltuu merikäyttöön.

329.00 €
429.00 €
 

 


Minn kota E0 1/2Hv Sähköperämoottori

 

Minn kota E0 1/2Hv Sähköperämoottori | Lisätiedot

Minn Kota E0 on merikäyttöön suunniteltu, yksi markkkinoiden tehokkaimmista 12V akkuja käyttävistä sähköperämoottoreista. Moottori soveltuu myös vaativaan uistelukäyttöön. Minn Kota E 0:n nostettavan ja laskettavan kahvan ansiosta mieleinen ajotuntuma ja kahvan asento löytyvät kuin itsestään.

795.00 €
1995.00 €
 

 


Minn kota Endura C2 30 Sähköperämoottori

 

Minn kota Endura C2 30 Sähköperämoottori | Lisätiedot

Minn Kota endura C2 30 sähköperämoottorin ominaisuudet

Minn Kota Endura C2 30 sähköperämoottori on miellyttvä ja saasteeton vaihtoehto vesillä liikkumiseen. Se tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnon äänistä, korkeaa luotettavuutta ja soveltuu matalamman rikipituuden ansiosta erityisesti suotuvenekäyttöön. Minn Kota c2 30 on syntynyt useamman vuoden kehitystyön ja kehitysversioiden tuloksena. Tämän mallin ergonomiaa on parannettu, mikä lisää moottorin käyttömukavuutta. Sähköperämoottori on erittäin helppokäyttöinen ja käynnistyy helposti sillä erillistä käyntiin vetoa ei tarvita. Minn Kota Endura C2 30 on oiva valinta myös vesistöihin, joissa polttomoottorin käyttö on kielletty. Teleskooppikahva antaa mukavuutta ajamiseen. Huom! vain C2 30 mallissa on soutuvenekäyttöön optioitu rikipituus.

169.00 €
199.00 €
 

 


Minn kota Endura C2 40 Sähköperämoottori

 

Minn kota Endura C2 40 Sähköperämoottori | Lisätiedot

Minn Kota Endura C2 40 tarjoaa parempaa suorituskylyä kuin C2 30 Malli. C2 40 soveltuu hyvin sekä soutuveneen apumoottoriksi että tilapäiskäytöön pienen kumiveneen moottorina. Minn Kota eroaa muista sähköperämoottoreista korkealla potkurin hyötysuhteella. Joka tarkoittaa pienenpää energian kulutusta ja värinätöntä käyttöä.

289.00 €
369.00 €
 

 


Minn kota Endura MAX 40 Digital Maximizer

 

Minn kota Endura MAX 40 Digital Maximizer | Lisätiedot

Minn kota Endura 40 Digital Maximizer sähköperämoottori on on uuden endura sarjan pienin moottori.. Tavallisen sähköperämoottorin ohjausjärjestelmä syöttää moottorille saman virtamäärän riippumatta ajonopeudesta. Tämä kuluttaa akkua huomattavasti enemmän kuin Minn Kotan Digital Maximixer ohjausjärjestelmä joka pienentää virtaa ajonopeuden mukaisesti.  Sisäänrakennettu elektroniikka tuottaa pulssinleveysmodulaatiolla pidemmän käyttöajan ja paremman akkukestävyyden. Tehokkaimmillaan tämän lisää moottorin ajoaikaa viisinkertaiseksi.

429.00 €
459.00 €
 

 


Minn kota Traxxis 45 MAX sähköperämoottori

 

Minn kota Traxxis 45 MAX sähköperämoottori | Lisätiedot

Uutuus Minn kota Traxxis 45 Digital Maximizer SC sähköperämoottori tarjoaa parempaa käytettävyyttä ja suurempaa säädettävyyttä kuin Endura sarjan moottorit. Se häikäisee helppokäyttöisyydellään ja monipuolisuudellaan. Sähköperämoottorin kiinnitys onnistuu hetkessä, turvallisesti ja varmasti. Traxxiksen nostettavan ja laskettavan kahvan ansiosta mieleinen ajotuntuma ja kahvan asento löytyvät kuin itsestään. Kalastuksen tiimellyksessä moottorin laskeminen tai nostaminen onnistuu yhdellä kädellä pikalukitusta käyttäen. Tavallisen sähköperämoottorin ohjausjärjestelmä syöttää moottorille saman virtamäärän riippumatta ajonopeudesta. Tämä kuluttaa akkua huomattavasti enemmän kuin Minn Kotan Digital Maximixer ohjausjärjestelmä joka pienentää virtaa ajonopeuden mukaisesti.  Sisäänrakennettu elektroniikka tuottaa pulssinleveysmodulaatiolla pidemmän käyttöajan ja paremman akkukestävyyden. Tehokkaimmillaan tämän lisää moottorin ajoaikaa viisinkertaiseksi.

539.00 €
569.00 €
 

 


Minn kota Endura C2 50 Sähköperämoottori

 

Minn kota Endura C2 50 Sähköperämoottori | Lisätiedot

Minn kota endura C2 50 on malliston tehokkain sähköperämoottori joka tarjoaa hyvää suorituskykä edulliseen hintaan. Tämä uudistettu malli tarjoaa mm. paremman ergonomian uudelleen muotoillun kahvan ansiosta. Minn Kota C2 50 voidaan asentaa hieman suurempaan jopa 6,1 metriä pitkään veneeseen. Sähkömoottori tarjoaa lähes meluttoman vaihtoehdon vesillä liikkumiseen.

370.00 €
399.00 €
 

 


Minn kota Endura C2 55

 

Minn kota Endura C2 55 | Lisätiedot

Minn kota endura C2 55 on suurin 12V akkujärjstelmää käyttämä sähköperämoottori järvikäyttöön. Tämä tehoas ja uudistettu malli tarjoaa mm. paremman käyttöergonomian uudelleen muotoillun kahvan ansiosta. Minn Kota C2 55 voidaan jopa yli 6.1 metrin veneisiin.

389.00 €
429.00 €
 

 


Minn kota Endura MAX 50 Digital Maximizer

 

Minn kota Endura MAX 50 Digital Maximizer | Lisätiedot

Minn kota Endura 50 DM on uuden endura malliston keskikokoinen sähköperämoottori. Uudessa Minn Kota mallissa on täysin portaaton nopeudensäätö sekä akkumittari, jonka avulla kalastat entistä pidempään.Tavallisen sähköperämoottorin ohjausjärjestelmä syöttää moottorille saman virtamäärän riippumatta ajonopeudesta. Tämä kuluttaa akkua huomattavasti enemmän kuin Minn Kotan Digital Maximixer ohjausjärjestelmä joka pienentää virtaa ajonopeuden mukaisesti.  Sisäänrakennettu elektroniikka tuottaa pulssinleveysmodulaatiolla pidemmän käyttöajan ja paremman akkukestävyyden. Tehokkaimmillaan tämän lisää moottorin ajoaikaa viisinkertaiseksi.

489.00 €
549.00 €
 

 


Minn kota Endura MAX 55 DM

 

Minn kota Endura MAX 55 DM | Lisätiedot

Minn kota Endura MAX 55 Digital Maximiser sähköperämoottori on Endura MAX malliston lippulaiva. Endura Max on sähköperämoottori jo hieman vaativampaan käyttöön ja siinä yhdistyy monipuolinen teknologia, sekä kestävät materiaalit. Endura MAX 55 sisältää portaattoman nopeudensäädön, akkumittarin ja uudenlaisen 10-asentoisen vipulukkokiinnikkeen. Tavallisen sähköperämoottorin ohjausjärjestelmä syöttää moottorille saman virtamäärän riippumatta ajonopeudesta. Tämä kuluttaa akkua huomattavasti enemmän kuin Minn Kotan Digital Maximixer ohjausjärjestelmä joka pienentää virtaa ajonopeuden mukaisesti.  Sisäänrakennettu elektroniikka tuottaa pulssinleveysmodulaatiolla pidemmän käyttöajan ja paremman akkukestävyyden. Tehokkaimmillaan tämän lisää moottorin ajoaikaa viisinkertaiseksi.

499.00 €
599.00 €
 

 


Minn kota Traxxis 55 MAX shköperämoottori

 

Minn kota Traxxis 55 MAX shköperämoottori | Lisätiedot

Minn Kotan Traxxis 55 MAX sähköperämoottori sopii sinulle, joka vaadit moottoriltasi ehdotonta mukavuutta. Se häikäisee helppokäyttöisyydellään ja monipuolisuudellaan. Sähköperäoottorin kiinnitys onnistuu hetkessä, turvallisesti ja varmasti. Traxxiksen nostettavan ja laskettavan kahvan ansiosta mieleinen ajotuntuma ja kahvan asento löytyvät kuin itsestään.

559.00 €
 

 


Minn Kota Riptide RT45 36" Digital Maximizer

 

Minn Kota Riptide RT45 36" Digital Maximizer | Lisätiedot

Minn Kota Riptide 45 S Digital Maximixer sähköperämoottori on tarkoitettu kuluttavaan merikäytöön. Se tarjoaa parempaa käytettävyyttä Endura sarjan moottorit. Se häikäisee helppokäyttöisyydellään ja monipuolisuudellaan. Sähköperämoottorin kiinnitys onnistuu hetkessä, turvallisesti ja varmasti. Kalastuksen tiimellyksessä moottorin laskeminen tai nostaminen onnistuu yhdellä kädellä pikalukitusta käyttäen. Minn Kota Riptide soveltuu merikäyttöön.

479.00 €
599.00 €
 

 


Minn Kota Riptide RT55 36" Digital Maximizer

 

Minn Kota Riptide RT55 36" Digital Maximizer | Lisätiedot

Minn Kota Riptide 55 S Digital Maximixer sähköperämoottori on tarkoitettu kuluttavaan merikäytöön. Se tarjoaa parempaa käytettävyyttä Endura sarjan moottorit. Se häikäisee helppokäyttöisyydellään ja monipuolisuudellaan. Sähköperämoottorin kiinnitys onnistuu hetkessä, turvallisesti ja varmasti. Kalastuksen tiimellyksessä moottorin laskeminen tai nostaminen onnistuu yhdellä kädellä pikalukitusta käyttäen. Minn Kota Riptide soveltuu merikäyttöön.

699.00 €
 

 


Minn Kota Powerdrive 55 V2

 

Minn Kota Powerdrive 55 V2 | Lisätiedot

Minn Kota Powerdrive 55 V2 on erittäin edullinen sähkökeulamoottori. Powerdrivessa on portaaton vaihteisto, sähköinen ohjaus ja kädet vapauttava MikroTouch-jalkapedaali. Weedless Wedge 2 -potkuri toimii jumittumatta tiheässäkin ruoikossa. latausnäyttö ja akun kestoa pidentävä Maximizer. CoPilot-liitäntämahdollisuus. Kahden vuoden takuu.

999.00 €
1098.00 €
 

 


Minn Kota Powerdrive 55 V2 iPilot

 

Minn Kota Powerdrive 55 V2 iPilot | Lisätiedot

Minn Kota Powerdrive 55 V2 iPilot keula-asenteisten sähkömoottoreiden eliittiä. Helppokäyttöinen lasku- ja nostomekanismi, erittäin tarkat ohjaustoiminnot ergonomisen matalaprofiilinen muotoilu tekevät moottorin käytöstä nautinnon!.

1495.00 €
1690.00 €
 

 


Minn Kota Riptide 55 ST iPilot

 

Minn Kota Riptide 55 ST iPilot | Lisätiedot

Minn Kota Riptide 55 ST iPilot on huippuominaisuuksin varustettu kone, joka ei myöskään kavahda suolavettä:Minn Kota Riptide 55 ST iPilot on tehty tinkimättömästi taistelemaan korroosiota vastaan. Integroitu i-Pilot -GPS tuo luksusluokan käyttömukavuutta ja upeita GPS-ominaisuuksia.

1850.00 €
2490.00 €
 

 


Minn Kota varapotkuri MKP-6

 

Minn Kota varapotkuri MKP-6 | Lisätiedot

Minn Kota Weedless Wedge säästää hermojasi matalissa kaislikoissa ja ruohorannoissa kalastaessasi. Takaviistoon taivutettujen, huolellisesti muotoiltujen lapojen ansiosta pääset ongelmitta läpi ryteikköjen millä vauhdilla hyvänsä. Weedless Wedge on markkinoiden ainoa Minn kota sähöperämoottoreille suunniteltu täysin ruohikkoon tarttumaton potkuri.

55.00 €
 

 


Trem säädettävä perämoottoriteline

 

Trem säädettävä perämoottoriteline | Lisätiedot

Trem perämoottoritelineiden lippulaiva, voidaan asentaa jopa kymmeneen eri asentoon. Perämoottoriteline on valmistettu alumiinista sekä suolaveden kestävästä puusta ja jousi on ruostumatonta terästä. Teline kestää jopa max. 40 kg painon. (Max. 25 Hp.).

285.00 €
 

 


Trem perämoottorin kiinnitysteline

 

Trem perämoottorin kiinnitysteline | Lisätiedot

Uimatasoon kiinnitettävä, ruostumattomat teräskiinnikkeet, maksimi paino 8 hv/2 — tahtikone.

95.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Trem perämoottoriteline

 

Trem perämoottoriteline | Lisätiedot

Galvanoitu säilytys- ja esittelyteline.

 • kokoontaitettava
 • puinen levy
 • moottorin maksimipaino 50 kg,
 • telineen omapaino 7 kg.
 • 83.00 €
  Saatavuus: Lähetettävissä Heti
   


  Trem perämoottoriteline pyörillä

   

  Trem perämoottoriteline pyörillä | Lisätiedot

  Galvanoitu, puinen kiinnityslevy, teline polttoainesäiliötä varten.

 • moottorin maksimipaino 50 kg
 • 135.00 €
   

   


  Trem perämootorin kiinnitysteline uimatasoon

   

  Trem perämootorin kiinnitysteline uimatasoon | Lisätiedot
  Uimatasoon kiinnitettävä, ruostumattomat teräskiinnikkeet, max 8 hv/2-tahtikone.

  108.00 €
   

   


  Minn Kota on ollut Suomen myydyin sähköperämoottorimerkki jo vuodesta 1987. Minn Kotan suosio perustuu tinkimättömään laatuun ja vahvaan, 35-vuotiseen kokemukseen sähköperämoottoreiden valmistuksesta. Minn Kotan mallisto on markkinoiden laajin, sisältäen myös keula-asenteiset sähkömoottorit ja kattavan lisävarustevalikoiman. Autopilot, CoPilot, kaikuluotainyhteensopivuus, kolme kertaa terästä vahvempi komposiittiriki sekä ruohikkopotkuri ovat esimerkkejä innovaatioista, jotka nostavat Minn Kotan omaan laatuluokkaansa. Huippu-uutuuksia ovat veneen kulkuasentoon vaikuttavat trimmilevysarjat sekä ison moottorin kavitaatiolevyn päälle kiinnitettävät Engine Mount- sähköperämoottorit.

  Mikään sähköperämoottori ei pysy yhtä viileänä ja käy yhtä äänettömästi kuin Minn Kota. Ainutlaatuisen laakeroinnin ja kestämään mitoitettujen komponenttien ansiosta Minn Kota on niin hiljainen, ettei se pelästytä kaloja karkuun. Moottorin toimiminen viileänä lisää merkittävästi myös sen käyttöikää ja akkujen käyttöaikaa.

  Minn Kota sähköperämoottoreiden valmistusmateriaalit

  Minn Kotan rikit on valmistettu polymeerin ja lasikuidun yhdistelmästä, joka on todettu ehdottomasti parhaaksi materiaaliksi venekäytössä. Komposiittimateriaali tekee rikistä kolme kertaa terästä vahvemman. Siksi niille annetaan ikuinen takuu. Törmäystilanteessa ruostumaton komposiittiriki joustaa katkeamatta.

  Uusi kiinnitysmekanismi, jossa on kallistusmahdollisuus, on entistä leveämpi ja syvempi, joten se sopii veneisiin, joissa on erityisen vahva peräpeili. Moottori on helppo nostaa yhdelläkin kädellä. Kiinnitin on murtumatonta, täysin UV-suojattua ruostumatonta komposiittimateriaalia.

  Navigaattorin tavoin toimiva AutoPilot pitää sinut paikoillaan aallokossa tai voit edetä haluamaasi suuntaan - kurssi pysyy tuulista ja virroista huolimatta. CoPilotin kanssa voit liikkua ja kalastaa samanaikaisesti, sillä langattoman ohjausyksikön avulla ohjaus ja nopeudensäätö onnistuvat eri puolilta venettä.