Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Wallas

Wallas

Wallas kotimaista osaamista

Wallas on suomalainen, Pohjolan kylmiin olosuhteisiin suunniteltu merkkituote, joka täyttää tehtävänsä kaikilla vesillä.

Jo 35 vuoden kokemuksella ja jatkuvalla kehitystyöllä Wallas on luonut tuotesarjan, jonka ominaisuuksissa korostuvat kaikkien veneilijöiden ensisijaisesti arvostamat turvallisuus ja käyttövarmuus. Tuotteissa ja toiminnassa on erittäin keskeistä korkea laatu. Tuotteissa laatu muodostuu jokaisen osan käyttövarmasta rakenteesta. Toimintaa suunnittelusta pakkaukseen ohjaa mm. Wallaksen käyttämä laatujärjestelmä. Ammattitaitoinen ja palveleva myynti- ja huoltoverkosto kattaa kaikki merkittävimmät markkinat maailmassa.


Wallas 800D keraaminen liesi

 

Wallas 800D keraaminen liesi | Lisätiedot

Huom. kuvassa Wallas 800D keraamiliesi lisävarustettuna 220-puhallinkannella.

Wallas 800D Keraaminen liesi!

Keraaminen liesitaso tuo uutta tyylikkyyttä veneeseesi. Keraaminen pinta on helpompi pitää puhtaana ja reagoi korroosiolla aikaisempaa vähemmän.

Wallas 800D Keraaminen-liesi on hyvä valinta veneessä vaativaa ruuanlaittoa arvostavalle veneilijälle!

Keraaminen yksilevyinen liesi on tyylikäs ja helppohoitoinen vaihtoehto kompaktiin tilaan veneessä.

Uudella GB-poltin järjestelmällä lämmitin palaa puhtaasti matalilla NOx ja CO2 arvoilla. Samalla siinä on valmius tulevaisuuden tiukempien ympäristönormien mukaisiin uudistuviin moottori- ja bio-dieseleihin. Täten Wallaksen hankkiessa voit olla varma myös jatkossa sen toimivuudesta tulevaisuuden moottori-dieseleillä, eikä tarvitse pelätä kaasuvuotoja ruuanlaitoissa ja tehdä määräaikaisia kaasulaite tarkistuksia. Lisäksi laitteessa on koaksiaalinen pakoputki, jolloin palamisilma otetaan turvallisuuden lisäämiseksi ulkoa ja palokaasuilla saadaan paloilma lämmitettyä hyötysuhteen parantamiseksi.

Liettä on suositeltavaa käyttää lisävarusteena olevan kannen kanssa. Jolloin yhdistelmä toimii lämmittimenä ja kannen ollessa alhaalla se lisää turvallisuutta estäen kuumiin pintoihin osumisen.

800D-malli on yhteensopiva useimpien vanhojen 800t-mallien asennuspaikkojen kanssa, jolloin vanha liesi on helppo päivittää uuteen.

879.00 €
1144.00 €
 

 


Wallas 85DP veneliesi

 

Wallas 85DP veneliesi | Lisätiedot

Wallas 85DP venelieden pintamallissa käyttökytkin on asennettu kiinteästi lieteen ja tämän mallin voi halutessaan keinuripustaa. Huom! puhallinkansi muuttaa laitteen painopistettä joten et voi asentaa lieteen samanaikaisesti keinuripustusta.

1119.00 €
1362.00 €
 

 


Wallas 85DT veneliesi

 

Wallas 85DT veneliesi | Lisätiedot

Walllas 85DT veneliesi on matalista alumiiniprofiileista suunniteltu flat design-liesi, jonka korkeus pöytätasosta vain n. 2 mm. Liedessä on kuuman levyn varoitusvalo.

1079.00 €
 

 


Wallas 88DU veneliesi

 

Wallas 88DU veneliesi | Lisätiedot

Wallas 88DU on huipputyylikäs diesel veneliesi. Pöydän pinnalle jää näkyviin ainostaan korkealaatuinen fasettihiottu keraaminen taso. Liedessä on kuuman levyn varoitusvalo.

1245.00 €
1520.00 €
 

 


Wallas liedet ja uunit

Wallas liedet, lämmittimet ja uunit perustuvat Wallaksen kehittämään poltinteknologiaan, joka mahdollistaa puhtaan ja äänettömän palamisen laajalla tehoalueella. Suljettu paloprosessi ja räjähtämätön polttoaine takaavat käytön ehdottoman turvallisuuden.

Wallas-liesissä on portaaton tehonsäätö. Keittoastiaa voidaan vapaasti siirtää koko keittotason alueella sopivimman lämmön löytämiseksi. Ruoanlaitto sujuu joutuisasti: käynnistyksen jälkeen keittonopeus ja lämpötila on verrattavissa kotilieteen. Jo pelkkä ruoanlaittokin on elämys myös veneessä!

  • Tuotteet ovat turvallisia koska palamiseen käytetään räjähtämätöntä polttoainetta ja palaminen tapahtuu hallitusti ilman avoliekkiä.
  • Uppoasenettavissa liesissä ja erilleen asennettavassa uunissa on erillinen ohjauspaneeli, joka voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan esim. lasten ulottumattomiin.
  • Kaikissa malleissa on portaaton tehonsäätö.
  • Käynnistyksen jälkeen lieden keittonopeus ja lämpötila on verrattavissa kotilieteen.
  • Keraamiset tasot on helppo pitää puhtaina.
  • Avoliekitön palaminen ei kerrytä kosteutta sisätiloihin.
  • Wallas-laitteet on suunniteltu mahdollisimman toimintavarmoiksi, mutta paraskin laite tarvitsee huoltoa. Varmistaaksesi laitteesi virheettömän toiminnan, se kannattaa huoltaa hyvissä ajoin ennen veneilykauden alkua. Huoltoon laite kannattaa viedä, kun siinä ilmenee normaalista poikkeavaa toimintaa.