Navimare myymälä

Messipojankuja 6, HKI
puh. 045 358 8890

Wallas

Wallas

Wallas kotimaista osaamista

Wallas on suomalainen, Pohjolan kylmiin olosuhteisiin suunniteltu merkkituote, joka täyttää tehtävänsä kaikilla vesillä.

Jo 35 vuoden kokemuksella ja jatkuvalla kehitystyöllä Wallas on luonut tuotesarjan, jonka ominaisuuksissa korostuvat kaikkien veneilijöiden ensisijaisesti arvostamat turvallisuus ja käyttövarmuus. Tuotteissa ja toiminnassa on erittäin keskeistä korkea laatu. Tuotteissa laatu muodostuu jokaisen osan käyttövarmasta rakenteesta. Toimintaa suunnittelusta pakkaukseen ohjaa mm. Wallaksen käyttämä laatujärjestelmä. Ammattitaitoinen ja palveleva myynti- ja huoltoverkosto kattaa kaikki merkittävimmät markkinat maailmassa.


Wallas 800T valopetrooliliesi

 

Wallas 800T valopetrooliliesi | Lisätiedot

Wallas 800T valopetrooli liesi on erinomainen valinta, sillä Wallas 800T on hyvin tukeva ja kompakti yksilevyinen liesi. Ideaaliratkaisu pieniin ja ahtaisiin tilohin. Wallas 800T toimii valopetrolilla, jonka matala kulutus mahdollistaa pitkän käyttöajan. Lieteen on mahdollista liittää 5-10 litran polttiainesäiliö, joka mahdollistaa useiden vuorokausien käytön putkeen.

809.00 €
 

 


Wallas 85DP veneliesi

 

Wallas 85DP veneliesi | Lisätiedot

Wallas 85DP venelieden pintamallissa käyttökytkin on asennettu kiinteästi lieteen ja tämän mallin voi halutessaan keinuripustaa. Huom! puhallinkansi muuttaa laitteen painopistettä joten et voi asentaa lieteen samanaikaisesti keinuripustusta.

1229.00 €
1362.00 €
 

 


Wallas 85DT veneliesi

 

Wallas 85DT veneliesi | Lisätiedot

Walllas 85DT veneliesi on matalista alumiiniprofiileista suunniteltu flat design-liesi, jonka korkeus pöytätasosta vain n. 2 mm. Liedessä on kuuman levyn varoitusvalo.

1250.00 €
 

 


Wallas 86D veneuuni

 

Wallas 86D veneuuni | Lisätiedot

Wallas 86D veneliesi on maailman ensimmäinen diesel-polttoaineella toimiva uuni. Uunissa on rosteriverhoilu, termostaattiohjattu kiertoilmalämpö ja sisätilan valo.

2280.00 €
 

 


Wallas 87D veneliesi-uuniyhdistelmä

 

Wallas 87D veneliesi-uuniyhdistelmä | Lisätiedot

Wallas 87D on liesiuuniyhdistelmä. Molemmat käyttökytkimet ovat tuotteen yhteydessä hyvin käden ulottuvilla. Tämän yhdistelmän voi keinuripustaa.

4590.00 €
 

 


Wallas 88DU veneliesi

 

Wallas 88DU veneliesi | Lisätiedot

Wallas 88DU on huipputyylikäs diesel veneliesi. Pöydän pinnalle jää näkyviin ainostaan korkealaatuinen fasettihiottu keraaminen taso. Liedessä on kuuman levyn varoitusvalo.

1520.00 €
 

 


Wallas 90T veneliesi

 

Wallas 90T veneliesi | Lisätiedot

Wallas 90T on keraaminen kaksilevyinen veneliesi, jossa valmiina kiinnityskiskot kattilanpitimille.1190.00 €
1275.00 €
 

 


Wallas liedet ja uunit

Wallas liedet, lämmittimet ja uunit perustuvat Wallaksen kehittämään poltinteknologiaan, joka mahdollistaa puhtaan ja äänettömän palamisen laajalla tehoalueella. Suljettu paloprosessi ja räjähtämätön polttoaine takaavat käytön ehdottoman turvallisuuden.

Wallas-liesissä on portaaton tehonsäätö. Keittoastiaa voidaan vapaasti siirtää koko keittotason alueella sopivimman lämmön löytämiseksi. Ruoanlaitto sujuu joutuisasti: käynnistyksen jälkeen keittonopeus ja lämpötila on verrattavissa kotilieteen. Jo pelkkä ruoanlaittokin on elämys myös veneessä!

  • Tuotteet ovat turvallisia koska palamiseen käytetään räjähtämätöntä polttoainetta ja palaminen tapahtuu hallitusti ilman avoliekkiä.
  • Uppoasenettavissa liesissä ja erilleen asennettavassa uunissa on erillinen ohjauspaneeli, joka voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan esim. lasten ulottumattomiin.
  • Kaikissa malleissa on portaaton tehonsäätö.
  • Käynnistyksen jälkeen lieden keittonopeus ja lämpötila on verrattavissa kotilieteen.
  • Keraamiset tasot on helppo pitää puhtaina.
  • Avoliekitön palaminen ei kerrytä kosteutta sisätiloihin.
  • Wallas-laitteet on suunniteltu mahdollisimman toimintavarmoiksi, mutta paraskin laite tarvitsee huoltoa. Varmistaaksesi laitteesi virheettömän toiminnan, se kannattaa huoltaa hyvissä ajoin ennen veneilykauden alkua. Huoltoon laite kannattaa viedä, kun siinä ilmenee normaalista poikkeavaa toimintaa.