Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Radio Ocean

Radio Ocean

Radio Ocean O-Chart 5 karttaplotteri

 

Radio Ocean O-Chart 5 karttaplotteri | Lisätiedot

Radio Ocean O-Chart 5 on 5-tuuman kirkkaalla värinäytöllä varustettu moderni karttaplotteri. Plotterissa on selkeä suomenkielinen käyttövalikko, monipuoliset hälytystoiminnot sekä monipuoliset liitännät esimerkiksi AIS/DSC-toiminnoille NMEA-0183.

699.00 €
 

 


Radio Ocean O-Chart 5F karttaplotteri

 

Radio Ocean O-Chart 5F karttaplotteri | Lisätiedot

Radio Ocean O-Chart 5F on 5-tuuman erittäin kirkkaalla ja korkearesoluutioisella värinäytöllä varustettu moderni kaikuluotain-karttaplotteri. Laitteessa on selkeä suomenkielinen käyttövalikko, monipuoliset hälytystoiminnot sekä monipuoliset liitännät esimerkiksi AIS/DSC-toiminnoille NMEA-0183 liitännöin.

949.00 €
 

 


Radio Ocean O-Chart 7 karttaplotteri

 

Radio Ocean O-Chart 7 karttaplotteri | Lisätiedot

Radio Ocean O-Chart 7 on 7-tuuman erittäin kirkkaalla ja korkearesoluutioisella värinäytöllä varustettu moderni karttaplotteri. Plotterissa on selkeä suomenkielinen käyttövalikko, monipuoliset hälytystoiminnot sekä monipuoliset liitännät esimerkiksi AIS/DSC-toiminnoille NMEA-0183 liitännöin ja halutessasi voit tuoda sisään myös videoliitännän kautta kamerakuvaakin

1049.00 €
 

 


Radio Ocean O-Chart 7F karttaplotteri

 

Radio Ocean O-Chart 7F karttaplotteri | Lisätiedot

Radio Ocean O-Chart 7F on 7-tuuman erittäin kirkkaalla ja korkearesoluutioisella värinäytöllä varustettu moderni kaikuluotain-karttaplotteri. Laitteessa on selkeä suomenkielinen käyttövalikko, monipuoliset hälytystoiminnot sekä monipuoliset liitännät esimerkiksi AIS/DSC-toiminnoille NMEA-0183 liitännöin ja halutessasi voit tuoda sisään myös videoliitännän kautta kamerakuvaakin.

1395.00 €