Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Indel

Indel

Indel Isotherm Cruise venejääkaapit

Indel Isotherm Cruise jääkaapit on suunniteltu veneilijöille, jotka arvostavat hyvää laatua ja toimintavarmuutta. Indel venejääkaapit toimivat moitteetomasti useita vuosia. Indel Isotherm Cruise mallin jääkaappi on suunniteltu helposti asennettavaksi ja siksi jokainen veneiljä voi tehdä sen itse, ilman että tuotteen takuu raukeaa.

Indel Cruise venejääkaapin asennus

Venejääkaapin tilan valinnalla ja suunnitelun avulla, suojaa jääkaappia ylimääräiseltä kosteudelta sekä tippuvilta esineiltä. Jääkaappi pitää kiinnittää tukevasti. Hyvällä ilmankierrolla pienennetään kompressorin virrankulutusta ja samalla lisätään toimintavarmuutta. Ilmankierron sisääntulo pitää sijoittaa niin alas kuin mahdollista ja taas ilmankierron ulostulo jääkaapin yläpuolelle. Tämä menetelmä tukee luonnonmukaista ilmankiertoa (kylmä ilma alhaalla ja lämmin ilma ylhäällä). Venejääkaappi pitää suojata vähintään 15 A sulakkeella ja jääkaapin virrankulutusta varten varaa n. 75-100 Ah akkukapasiteetista.


Indel Isotherm kylmälaukku TB 18L

 

Indel Isotherm kylmälaukku TB 18L | Lisätiedot

Uuden mikrokompressorin vuoksi laukku on kevyt ja säädettävän kantohihnansa avulla sitä on helppo kantaa.

399.00 €
549.00 €
 

 


Indel isotherm Cruise 42 Jääkaappi

 

Indel isotherm Cruise 42 Jääkaappi | Lisätiedot

Indel Cruise 42 on standardi — kokoinen jääkaappi, jota on asennettu tuhansiin veneisiin. Kaapissa on vapaasti seisova tai uppoasennuksena varustettu, hermeettisesti suljettu, Danfoss BD35F — kompressori. Kompressori on äänetön ja se on helposti siirrettävissä ja voidaan sijoittaa 1,5 metrin päähän jääkaapista. Kaapissa on neljän litran pakastelokero.

529.00 €
719.00 €
 

 


Indel Cruise 50 jääkaappi

 

Indel Cruise 50 jääkaappi | Lisätiedot

Indel Cruise 50 jääkaapissa on neljän litran pakastelokero, jotta isommatkin pullot mahtuvat. Oven kädensijassa on sormilukko ja sisäänrakennettu tuuletusaukko. Kompressoriosa on helposti irrotettavissa ja se voidaan sijoittaa 1.5 metrin päähän kaapista. Kompressori on hermeettisesti suljettu, tuulettimella varustettu ja äänetön.

739.00 €
801.00 €
 

 


Indel Cruise 49 Jääkaappi (harmaa ovi)

 

Indel Cruise 49 Jääkaappi (harmaa ovi) | Lisätiedot
Indel Cruise 49 jääkaappi on varustettu Danfoss BD35F — kompressorilla. Kaapissa on neljän litran
pakastelokero ja valo.

769.00 €
 

 


Indel Isotherm CR130 INOX FLUSH jääkaappi

 

Indel Isotherm CR130 INOX FLUSH jääkaappi | Lisätiedot
Indel Isotherm CR130 INOX FLUSH jääkaappi, jonka kaikki näkyviin jäävät osat ovat pinnoitettuja harjatulla, ruostumattomalla, teräksellä. Jääkaapin sisällä on myös yksityiskohtia, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaapin sisällä on kolme hyllyä ja vihanneslaatikko. Ovessa on kolme hyllyä. Asennuspinnan ulkopuolelle ei jää mitään ulkonevia osia. Teknisesti kuten kaikki Isotherm — jääkaapit.

1232.00 €
 

 


Indel Isotherm jääkaappi 65l Isotherm ASU-elektroniikalla

 

Indel Isotherm jääkaappi 65l Isotherm ASU-elektroniikalla | Lisätiedot
Jääkaapin sisustuksessa on varmistettu tavaroiden paikallaan pysyminen kovassakin merenkäynnissä. Kaapissa on sisäänrakennettu kompressoriyksikkö.

1067.00 €
 

 


Indel Isotherm jääkaappi 130l Isotherm ASU-elektroniikalla

 

Indel Isotherm jääkaappi 130l Isotherm ASU-elektroniikalla | Lisätiedot
Perinteikäs jääkaappi, jossa on Danfoss BD35F -kompressori. Kaapissa on kolme lankahyllyä, vihanneslaatikko sekä ovessa kolme hyllyä, avattavin luukuin, joten suuretkin pullot mahtuvat. Kuten muissakin Isotherm — jääkaapeissa, mukana on jääkuutioastia, jossa vesi jäätyy nopeasti kannellisessa pakastinlokerossa.

1232.00 €
 

 


Indel Isotherm jääkaappi 100l Isotherm ASU-elektroniikalla

 

Indel Isotherm jääkaappi 100l Isotherm ASU-elektroniikalla | Lisätiedot
Jääkaapissa on ilmakanavat ja tuuletinviilennys kiinteälle Danfoss BD 35-kompressorille, joka mahdollistaa tiiviin asennuksen.

1139.00 €
 

 


Indel Isotherm 49 LT INOX jääkaappi RST- ovella

 

Indel Isotherm 49 LT INOX jääkaappi RST- ovella | Lisätiedot

Jääkaappi Inox Clean touch, jonka kaikki näkyviin jäävät osat ovat pinnoitettu ruostumattomalla teräksellä, joka on käsitelty siten, että sen pinta hylkii rasvaa. Pintaan ei jää sormenjälkiä ja se on helppo pitää kiiltävän puhtaana. Ovessa ei ole ulkonevia osia, joten jääkaapinkanssa samassa tilassa toimiminen on huoletonta. Myös jääkaapin sisällä on ruostumattomasta teräksestä valmistettuja yksityiskohtia, jotka mahdollistavat pitkän iän ja helpon puhdistuksen. Kaapeissa on tilaa korkeille juomapulloille. Kaapit on varustettu pienellä pakastelokerolla sekä LED-sisävalolla. Tilavuus 49 litraa. Secop BD35 -kompressori. Käyttöjännite 12/24 V, alhainen virrankulutus.

989.00 €
 

 


Indel Isotherm INOX DR 49 jääkaappi liukukoneistolla

 

Indel Isotherm INOX DR 49 jääkaappi liukukoneistolla | Lisätiedot
Isotherm INOX DR 49 on liukukoneistolla varustettu edestä avattava jääkaappi, joka antaa mahdollisuuden nopealla silmäyksellä nähdä jääkaapin sisällön ylhäältäpäin. Kaappi on varustettuna pullotelineillä, liukulokeroilla ja sinisävyisellä LED -sisävalolla.

1414.00 €
 

 


Indel Isotherm INOX DR 65 jääkaappi liukukoneistolla

 

Indel Isotherm INOX DR 65 jääkaappi liukukoneistolla | Lisätiedot
Isotherm INOX DR 65 on liukukoneistolla varustettu edestä avattava jääkaappi, joka antaa mahdollisuuden nopealla silmäyksellä nähdä jääkaapin sisällön ylhäältäpäin. Kaappi on varustettuna pullotelineillä, liukulokeroilla ja sisävalolla.

1585.00 €
 

 


Indel Isotherm INOX CR 200 jääkaappi/pakastin

 

Indel Isotherm INOX CR 200 jääkaappi/pakastin | Lisätiedot
Isotherm INOX CR 200 on 2 -ovinen jääkaappipakastin aluksiin joissa tarvitaan paljon kylmäsäilytystilaa. Jääkaappi on varustettu sisävalolla kahdella ritilähyllyllä ja yhdellä lasihyllyllä, pohjalla on kaksi säilytyslokeroa. Pakastinosassa on kolme ritilähyllyä ja säilytyslokero.

2085.00 €
 

 


Isotherm CR49 Jääkaappi, ruostumaton teräs

 

Isotherm CR49 Jääkaappi, ruostumaton teräs | Lisätiedot

Jääkaappi on varustettu Danfoss BD35F -kompressorilla. Kaapissa on neljän litran pakastelokero ja sisävalo. Korkeus 525mm, leveys 380mm, syvyys 485mm, tilavuus 49 litraa ja paino 16kg. 12/24V keskimääräinen virrankulutus 0,6 Ah, maksimi 2,7 Ah.

899.00 €
 

 


Isotherm CR85 Jääkaappi, ruostumaton teräs

 

Isotherm CR85 Jääkaappi, ruostumaton teräs | Lisätiedot

Isotherm 65 jääkaapin sisustuksessa on varmistettu tavaroiden paikallaan pysyminen kovassakin merenkäynnissä. Kaapissa on sisäänrakennettu kompressoriyksikkö. Korkeus 535 mm, leveys 450 mm, syvyys 500 mm, tilavuus 65 litraa , sisältäen 4 litran pakastinlokeron ja paino 18 kg. 12V/24, keskimääräinen virrankulutus 0,7 Ah, maksimi virrankulutus 2,7 Ah.

759.00 €
 

 


Indel Isotherm Cruise EL 49

 

Indel Isotherm Cruise EL 49 | Lisätiedot

Upeat ja korkealuokkaiset Elegance sarjan jääkaapit kaiken kokoisiin aluksiin. Pinnoitteena käytetty harjattua terästä. Myös kaapin sisältä löytyy ruostumattomasta teräksestä valmistettuja yksityiskohtia.

650.00 €
659.00 €
 

 


Indel Isotherm Cruise EL 65

 

Indel Isotherm Cruise EL 65 | Lisätiedot

Upeat ja korkealuokkaiset Elegance sarjan jääkaapit kaiken kokoisiin aluksiin. Pinnoitteena käytetty harjattua terästä. Myös kaapin sisältä löytyy ruostumattomasta teräksestä valmistettuja yksityiskohtia.

720.00 €
799.00 €
 

 


Indel Isotherm Cruise EL 85

 

Indel Isotherm Cruise EL 85 | Lisätiedot

Upeat ja korkealuokkaiset Elegance sarjan jääkaapit kaiken kokoisiin aluksiin. Pinnoitteena käytetty harjattua terästä. Myös kaapin sisältä löytyy ruostumattomasta teräksestä valmistettuja yksityiskohtia.

795.00 €
889.00 €
 

 


Indel Isotherm Cruise EL 130

 

Indel Isotherm Cruise EL 130 | Lisätiedot

Upeat ja korkealuokkaiset Elegance sarjan jääkaapit kaiken kokoisiin aluksiin. Pinnoitteena käytetty harjattua terästä. Myös kaapin sisältä löytyy ruostumattomasta teräksestä valmistettuja yksityiskohtia.

899.00 €
 

 


Isotherm 3251SP vesijäähdytteinen kylmäkoneisto

 

Isotherm 3251SP vesijäähdytteinen kylmäkoneisto | Lisätiedot

Isotherm kylmäkoneisto. Tämä malli on itsepumppaava ja vesijäähdytteinen. Vesijäähdytteinen = suurempi teho, alhaisempi virrankulutus. Aikaisempaa hiljaisempi, tuulettimia tai pumppuja ei tarvita. Kompressorin tuottama lämpö ei jää veneeseen, vaan se siirretään veteen, jäähdytinspiraalilla varustetun pohjaläpiviennin avulla.

1329.00 €
1472.00 €
 

 


Isotherm 2051SP vesijäähdytteinen kylmäkoneisto

 

Isotherm 2051SP vesijäähdytteinen kylmäkoneisto | Lisätiedot

Isotherm kylmäkoneisto. Tämä malli on itsepumppaava, vesijäähdytteinen ja pienempi virran kulutuksinen. Aikaisempaa hiljaisempi, tuulettimia tai pumppuja ei tarvita. Kompressorin tuottama lämpö ei jää veneeseen, vaan se siirretään veteen, jäähdytinspiraalilla varustetun pohjaläpiviennin avulla.

769.00 €
886.00 €
 

 


Isotherm 3201K ilmajäähdytteinen kylmäkoneisto

 

Isotherm 3201K ilmajäähdytteinen kylmäkoneisto | Lisätiedot

Isotherm ilmajäähdytteinen kylmäkoneisto joka on tarkoitettu 125 litran kylmälaatikolle.

1099.00 €
1226.00 €