Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Indel

Indel

Indel Isotherm Cruise venejääkaapit

Indel Isotherm Cruise jääkaapit on suunniteltu veneilijöille, jotka arvostavat hyvää laatua ja toimintavarmuutta. Indel venejääkaapit toimivat moitteetomasti useita vuosia. Indel Isotherm Cruise mallin jääkaappi on suunniteltu helposti asennettavaksi ja siksi jokainen veneiljä voi tehdä sen itse, ilman että tuotteen takuu raukeaa.

Indel Cruise venejääkaapin asennus

Venejääkaapin tilan valinnalla ja suunnitelun avulla, suojaa jääkaappia ylimääräiseltä kosteudelta sekä tippuvilta esineiltä. Jääkaappi pitää kiinnittää tukevasti. Hyvällä ilmankierrolla pienennetään kompressorin virrankulutusta ja samalla lisätään toimintavarmuutta. Ilmankierron sisääntulo pitää sijoittaa niin alas kuin mahdollista ja taas ilmankierron ulostulo jääkaapin yläpuolelle. Tämä menetelmä tukee luonnonmukaista ilmankiertoa (kylmä ilma alhaalla ja lämmin ilma ylhäällä). Venejääkaappi pitää suojata vähintään 15 A sulakkeella ja jääkaapin virrankulutusta varten varaa n. 75-100 Ah akkukapasiteetista.


Indel Isotherm kylmälaukku TB 18L

 

Indel Isotherm kylmälaukku TB 18L | Lisätiedot

Uuden mikrokompressorin vuoksi laukku on kevyt ja säädettävän kantohihnansa avulla sitä on helppo kantaa.

429.00 €
549.00 €
 

 


Indel isotherm Cruise 42 Jääkaappi

 

Indel isotherm Cruise 42 Jääkaappi | Lisätiedot

Indel Cruise 42 on standardi — kokoinen jääkaappi, jota on asennettu tuhansiin veneisiin. Kaapissa on vapaasti seisova tai uppoasennuksena varustettu, hermeettisesti suljettu, Danfoss BD35F — kompressori. Kompressori on äänetön ja se on helposti siirrettävissä ja voidaan sijoittaa 1,5 metrin päähän jääkaapista. Kaapissa on neljän litran pakastelokero.

539.00 €
719.00 €
 

 


Indel Cruise 50 jääkaappi

 

Indel Cruise 50 jääkaappi | Lisätiedot

Indel Cruise 50 jääkaapissa on neljän litran pakastelokero, jotta isommatkin pullot mahtuvat. Oven kädensijassa on sormilukko ja sisäänrakennettu tuuletusaukko. Kompressoriosa on helposti irrotettavissa ja se voidaan sijoittaa 1.5 metrin päähän kaapista. Kompressori on hermeettisesti suljettu, tuulettimella varustettu ja äänetön.

859.00 €
899.00 €
 

 


Indel Isotherm INOX CR 200 jääkaappi/pakastin

 

Indel Isotherm INOX CR 200 jääkaappi/pakastin | Lisätiedot
Isotherm INOX CR 200 on 2 -ovinen jääkaappipakastin aluksiin joissa tarvitaan paljon kylmäsäilytystilaa. Jääkaappi on varustettu sisävalolla kahdella ritilähyllyllä ja yhdellä lasihyllyllä, pohjalla on kaksi säilytyslokeroa. Pakastinosassa on kolme ritilähyllyä ja säilytyslokero.

2085.00 €