Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Safire venelämmittimet

Safire venelämmittimet

Safire venelämmittimien tuotekehitys

Safire - lämmittimien valmistus perustuu yli 25 vuoden aikana hankittuun suunnittelu ja tuotekehityskokemukseen. Safire venelämmittimien virrankulutus on hyvin pieni. Harjattomat, kuulalaakeroidut puhallinmoottorit takaavat pitkän käyttöiän sekä hiljaisen ja tasaisen käyntiäänen. Nykyaikaisen poltintekniikan ansiosta saavutetaan tehonsäädöstä riippumatta puhdas siniliekkipalaminen ja pitkä huoltoväli. Safire venelämmittimien toimintoja ohjataan uusimmalla mikroprosessoritekniikalla.

Lämmittimen paikka tulee valita siten, että lämmitin on polttoainetankin nestepinnan yläpuolella, lämmitten toiminnalle ei kuitenkaan ole haitaksi, vaikka tankin täyttöaukko ja tilapäisesti myös poilttoaineen pinta siinä olisikin ylempänä kuin lämmitin. Myös polttoaineputki voidaan tarvittessa jatkaa pumpun ja tankin välillä.

Safire lämmittimen valinta

Mikäli tarvitset neuvoa venelämmittimen valintaan ota yhteyttä myymälään. Tällöin voimme kartoittaa parhaiten sopivimman tuotevalinnan, asennusratkaisun sekä asennustarvikkeet. Safire venelämmittimet ovat markkinoiden hiljaisempia sekä helposti asennettavia. Safire lämmittimen saa asentaa itse, ilman että tuotteen takuu raukeaa. Toisin kuin ulkomaiset venelämmitimet, esimerkiksi Webasto tai Eberspächer, Safire on kotimainen avainlipputuote.


Safire 2600 Di venelämmitin

 

Safire 2600 Di venelämmitin | Lisätiedot

Safire 2600 tarjoaa paljon lämpö edulliseen hintaan. Safire 2600 venelämmitin on erityisesti venekäyttöön suunniteltu lämmitin joka voidaan asentaan esimerkiksi vanhan Wallaksen tilalle, ilman että joudutaan uusimaan puhallusputkistoa.

Mikäli Safire 2600 asennetaan vanhan venelämmittimen tilalle ei kaikkia perusvarustepakettiin kuuluvia osia välttämättä tarvita, tällöin saat lämmittimen vielä tarjoushintaakin edullisemmin.

795.00 €
1480.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Safire 23Di venelämmitin

 

Safire 23Di venelämmitin | Lisätiedot

Safire 23Di soveltuu hieman suurempien veneiden tai esimerkiksi matkailuautojen lämmittimeksi. Safire 23Di venelämmitin on keskikokoinen erityisesti venekäyttöön suunniteltu lämmitin joka voidaan asentaan esimerkiksi vanhan Wallaksen tilalle, ilman että joudutaan uusimaan puhallusputkisto. Mikäli Safire 23 asennetaan vanhan venelämmittimen tilalle ei kaikkia perusvarustepakettiin kuuluvia osia välttämättä tarvita, tällöin saat lämmittimen vielä tarjoushintaakin edullisemmin.

1395.00 €
 

 


Safire 2100 D diesel venelämmitin

 

Safire 2100 D diesel venelämmitin | Lisätiedot

Safire 2100 D on markkinoiden suosituin Safire lämmitin. Safire 2100 Diesel venelämmitinpaketti ns. tehdaspakkaus. Sisältää lämmittimen (RST),  virtajohdot 4 m, RST asennustelineen, polttoainepumpun, polttoaineletkun, ohjaustaulun kaapelin (perus/Genius) sekä asennusruuvit ja kiristimet.

Safire 2100 venelämmitin on Suomalainen huipputuote, joka soveltuu jatkuvaan käyttöön. Se tarjoaa luokassaan markkinoiden hiljaisimman käyntiäänen lisäksi pienimmän virrankulutuksen sekä edullisimmat huoltokulut.

1344.00 €
 

 


Safire 32Di / 3200 Di venelämmitin

 

Safire 32Di / 3200 Di venelämmitin | Lisätiedot

Safire 32Di/ 3200 on markkinoiden toiseksi suurin Safire venelämmitin. Safire 3200 Di venelämmitin lisää vielä käyttömukavuutta. Noin 10% suurempi teho ja lähes 20% pienempi virrankulutus keskimäärin, raitisilmaliitäntä vakiona, uusi elektroniikka ja helpompi asennusteline. Safire 3200Di on venelämmitinsarjan uusi ja tehokas tuote, jonka laaja tehonsäätöalue (1,0-3,2 kw) takaa automaattisesti oikean lämpötilan kaikissa olosuhteissa. Safire 3200 Di on erinomainen venelämmitin vähän suurempiin moottori- ja purjeveneisiin. Mikäli Safire 3200 venelämmitin asennetaan esimerkiksi vanhan lämmittimen tilalle säästyy osa pakettiin kuuluvista tarvikkeista ja saat lämmittimen edullisemmin.

1569.00 €
 

 


Safire 36Di diesel venelämmitin

 

Safire 36Di diesel venelämmitin | Lisätiedot

Safire 36 Di on venelämmitinsarjan uusin ja tehokkain tuote, jonka laaja tehonsäätöalue(1,0-3,6 kw) takaa automaattisesti oikean lämpötilan kaikissa olosuhteissa. Safire 36Di on erinomainen venelämmitin vähän suurempiin moottori- ja purjeveneisiin. Jos venelämmitin asennetaan jo olemassa olevan lämmittimen tilalle ei välttämättä kaikkia pakettiin kuuluvia tarvikkeita tarvita, tällöin saat lämmittimen vielä edullisemmin.

Safire 36 venelämmitin on teholuokkansa hiljaisin ja virrankulutukseltaan pienin lämmitin. Safire on kotimainnen avainlipputuote.

1790.00 €
 

 


Safire venelämmittimen asentaminen

Venelämmittimen valintaan ja asennukseen kannattaa paneutua jo ennen lämmittimen hankintaa. Riittävän tehokas ja oikein asennettu lämmitin antaa käyttäjälle pidemmän veneilykauden ja lisää matkustus- ja asumismukavuutta. Lämmittimen paikka kannattaa valita niin, että lämmitettävään ilmaan voidaan ainakin osaksi johtaa ulkoilmaa, näin saadaan aikaan hyvä ilmanvaihto ja sen myötä kuivatusvaikutus. Jo paikkaa valittaessa on syytä ottaa huomioon että kaikki lämmitettävän tilan ulkopuolella kulkevat lämminilmaletkut hukkaavat paljon lämpöä. Tämän johdosta niiden pituus kannattaa pitää mahdollisimman lyhyenä ja ne tulee eristää huolellisesti.

Lämmönhukan kannalta on edullisempaa jos venelämmitin on lähempänä lämmityskohdetta ja raitisilma johdetaan sille erillisellä raitisilmaputkella. Lämmitettävässä tilassa kulkevat lämminilmaputket kannattaa usein jättää eristämättä (esimerkiksi vuoteiden alla) jolloin ne toimivat lämpöpattereina kuivaten paikkoja ja tasatan lämpötilaeroja. Venelämmitin asennusta suunniteltaessa pitää myös muistaa, että lämmittimen sisään puhaltamaa ilmaa vastaava määrä pitää myös poistaa esim. raitisilmaventtiilien kautta ulos, tai palauttaa lämmitimelle ns. kiertoilmana.

Safire venelämmittimien tekniset tiedot

Malli

Polttoaine

Max. teho (W)

Min. teho (W)

Polttoaineen kulutus max. (l/h)

Polttoaineen kulutus min. (l/h)

Virran kulutus max. (A)

Virran kulutus min. (A)

Safire 1600D

Diesel

1600

700

0,16

0,07

0,7

0,3

Safire 2100D

Diesel

2100

700

0,21

0,07

0,8

0,3

Safire 2400D

Diesel

2400

900

0,24

0,1

0,8

0,4

Safire 3200D

Diesel

3200

1000

0,32

0,1

1,2

0,4

Safire 3600D

Diesel

3600

1000

0,36

0,1

1,6

0,5