Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Wallas venelämmittimet

Wallas venelämmittimet

Wallas tuotteiden kehitys

Wallas on kotimainen, pohjolan kylmiin olosuhteisiin suunniteltu merkkituote, joka täyttää tehtävänsä kaikilla vesillä.

Jo 35 vuoden kokemuksella ja jatkuvalla kehitystyöllä Wallas on luonut tuotesarjan, jonka ominaisuuksissa korostuvat kaikkien veneilijöiden ensisijaisesti arvostamat turvallisuus ja käyttövarmuus. Tuotteissa ja toiminnassa on erittäin keskeistä korkea laatu. Tuotteissa laatu muodostuu jokaisen osan käyttövarmasta rakenteesta. Toimintaa suunnittelusta pakkaukseen ohjaa mm. Wallaksen käyttämä laatujärjestelmä. Ammattitaitoinen ja palveleva myynti- ja huoltoverkosto kattaa kaikki merkittävimmät markkinat maailmassa.


Wallas 220 lämpöpuhallinkansi

 

Wallas 220 lämpöpuhallinkansi | Lisätiedot

Tämä kompakti puhallinkansi sopii erinomaisesti ht-veneisiin, walk around-veneisiin ja yhden hytin omaaviin pieniin ja keskisuuriin veneisiin.

Wallas 220 lämpöpuhallinkannen käyttö

Wallas 220 puhaltimet käynnistyvät automaattisesti muutaman minuutin viiveellä, kun puhallinkansi on laskettu alas ja sen lämpötunnistin tunnistaa keittolevyn kuumuuden. Puhaltimet pysähtyvät automaattisesti, kun kansi nostetaan tai liesi sammutetaan ja jäähtyy.

299.99 €
372.00 €
 

 


Wallas 1300 venelämmitin

 

Wallas 1300 venelämmitin | Lisätiedot

Wallas 1300 on yksi markkinoiden edullisimmista venelämmittimistä pieniin hyttiveneisiin. Jo pienikin lisälämmitin lisää veneen käyttömukavuutta ja turvallisuutta merkittävästi. Wallas 1300 laitteessa yhdistyy helppokäyttöisyys, erinomainen hinta/laatusuhde sekä pitkät huoltovälit. Lisäksi voit aloittaa kauden aikaisemmin keväällä ja jatkaa pidempään syksyyn.

Wallas 1300 lämmitimen voit varustaa myös erikseen myytävällä kaukokäynnistimellä jolloin lämmitin voidaan asentaa jopa sellaiseenkin paikkaan johon pääsy olisi muuten hankalaa. Lisäksi Wallas 1300 lämmittimeen voidaan asentaa metrin pituinen puhalluskanava. Tämä mahdollistaa lämmittimen asentamisen esimerkiksi veneen rakenteiden sisäpuolelle. Valmistaja suosittelee lämmitintä 5-6 metrin veneisiin.

Saatavana myös veneasennussarjalla jonka erikoishinta lämmittimen oston yhteydessä vain 179 euroa.

789.00 €
976.00 €
 

 


Wallas 1800T venelämmitin

 

Wallas 1800T venelämmitin | Lisätiedot

Wallas 1800T venelämmitin nyt uudella ohjauspaneelilla.

Ohjauspaneelin toiminnot

 • termostaattiohjaus
 • manuaalisäätö
 • kaksiportainen tehopuhallus-asento
 • käynnistyksen ja sammutuksen lapsiturva
 • Wallas 1800T venelämmitin soveltuu poikkeuksellisen alhaisen virrankulutuksen ansiosta erinomaisesti purjeveneisiin. Toki moottoriveneilijäkin hyötyy lämmittimen pienestä virrankulutuksesta  mikä mahdollistaa lämmittimen käytön pitempiä aikoja ilman ulkoista akun latausta. Valmistaja suosittelee lämmitintä 6-8 metrin veneisiin.

  Wallas 1800T venelämmittimen toiminta

  Wallas 1800T on erityisesti venekäyttöön suunniteltu puhaltimella varustettu lämminilmälämmitin. Lämminilma johdetaan putkiston kautta veneen eri tiloihin. Polttoaineena on valopetroli, jota lämmittimen polttoainepumppu imee lämmittimen alapuolelle sijoitetusta erillisestä polttoainetankista.

  Saatavilla myös veneasennussarjalla.

  1340.00 €
  1451.00 €
   

   


  Wallas 30 GB Diesel lämmitin

   

  Wallas 30 GB Diesel lämmitin | Lisätiedot

  Wallaksen uusi ympäristöystävällinen 3 kW diesel lämmitin on huomaamattoman äänetön, lämmittimen ollessa päällä se tuottaa vain hiljaiseen keskusteluun verattavan äänitason. Green Boost lämmitin tarjoaa lähes äänetöntä lisätehoa ja puhdasta diesel lämmitystä. Laminaarisen palamisen ansiosta pakoputkestakaan ei kuulu mitään ääntä, joten myös naapuriveneesi voi nauttia luonnon rauhasta.

  Virrankulutus on hyvin alhainen verrattuna lämmittimen ilmantuottokykyyn. Siksi Wallas 30 GB on erityisen sopiva purjeveneisiin kooltaan n. 12 metriin asti. Wallas 30 Gb venelämmittimen kestävät, harjattomat puhallinmoottorit takaavat pitkän eliniän ja minimoivat käyntiäänen.

  30 Gb voidaan asentaa konehuoneeseen. Kaksi imuilmaottoa mahdollistavat raittiin sisäilman ja tehokkaan lämmityksen. Tämä saadaan aikaan ottamalla toisella letkulla ulkoilmaa ja toisella kierrätetään sisätilan ilmaa.

  1478.00 €
  1756.00 €
   

   


  Wallas 22 GB Diesel venelämmitin

   

  Wallas 22 GB Diesel venelämmitin | Lisätiedot

  UUSI Wallas 22 Gb on ympäristöstöystävällisen veneilijän lämmitin valinta. Wallas 22 Gb on suunniteltu toimimaan nykyisen markkina diselin lisäksi myös tulevilla uusiutuvilla polttoaineilla kuten (HVO 15940) sekä (B10 EN 16734, B20/B30 EN 16709) sekoituksella.

  2,5 kW diesel lämmittimen virrankulutus on erittäin pieni - vain 1,0 A täydellä teholla.

  Alhaisesta virrankulutuksesta huolimatta, Wallas 22GB:n ilmantuottokyky on parempi kuin vastaavissa markkinoilla olevissa 2 kW kokoluokan lämmittimissä. Parempi ilmantuotto mahdollistaa tehokkaan kuivatuksen ja tasaisen lämmön jakautumisen. Venelämmittimen teho kulutettuun ampeerimäärään nähden on huippuluokkaa.

  Laminaarisen palamisen ja erityisen hiljaisen pääpuhaltimen ansiosta lämmittimen käyntiääni on verrattavissa kuiskaukseen kirjastossa. Lisäksi pakoputkesta ei kuulu mitään ääntä, joten myös naapuriveneesi voi nauttia luonnon rauhasta.

  22 GB voidaan asentaa konehuoneeseen. Kaksi imuilmaottoa mahdollistavat raittiin sisäilman ja tehokkaan lämmityksen. Tämä saadaan aikaan ottamalla toisella letkulla ulkoilmaa ja toisella kierrätetään sisätilan ilmaa.

  Saatavilla myös veneasennussarjalla.

  1285.00 €
  1699.90 €
   

   


  Wallas tuoteportfolio

  Wallas liedet, lämmittimet ja uunit perustuvat wallaksen kehittämään poltinteknologiaan, joka mahdollistaa puhtaan ja äänettömän palamisen laajalla tehoalueella. Suljettu paloprosessi ja räjähtämätön polttoaine takaavat käytön ehdottoman turvallisuuden.

  Wallas venelämmittimissä on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen. Lämmön kuuluu tuntua, mutta sen ei tarvitse kuulua. Hiljainen Wallas lämmitin on kotonaan yhtä lailla hyytävässä viimassa kuin aurinkoisilla aalloilla.

  Wallas-laitteet on suunniteltu mahdollisimman toimintavarmoiksi, mutta paraskin laite tarvitsee huoltoa. Varmistaaksesi laitteesi virheettömän toiminnan, se kannattaa huoltaa hyvissä ajoin ennen veneilykauden alkua. Huoltoon laite kannattaa viedä, kun siinä ilmenee normaalista poikkeavaa toimintaa.

  Wallas venelämmittimien tekniset tiedot

  Malli

  Polttoaine

  Max. teho (W)

  Min. teho (W)

  Polttoaineen kulutus max. (l/h)

  Polttoaineen kulutus min. (l/h)

  Virran kulutus max. (A)

  Virran kulutus min. (A)

  Wallas 800 / 220

  Valopetroli

  1200

  650

  0,13

  0,07

  0,4

  0,15

  Wallas 1300

  Valopetroli

  1200

  950

  0,13

  0,1

  0,4

  0,3

  Wallas 1800

  Valopetroli

  1700

  950

  0,18

  0,1

  0,5

  0,35

  Wallas 22Dt

  Diesel

  2200

  1000

  0,2

  0,1

  0,9

  0,6

  Wallas 30Dt

  Diesel

  3000

  1000

  0,3

  0,1

  1,8

  0,8