Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Lowrance

Lowrance

Lowrance on yksi Suomen suosituimmista karttaplotteri ja kaikuluotan valmistajista. Jo vuodesta 1957 lähtien Lowrance on tehnyt perinteikästä työtä innovatiivisen vene-elektroniikan valmistajana ja alan suunnannäyttäjänä. Lowrance -tuotteet tarjoavat kaikentasoisille veneilijöille ja kalamiehille huippuluokan suorituskykyä.


Lowrance Elite 5 TI Downscan

 

Lowrance Elite 5 TI Downscan | Lisätiedot

Nyt Lowrance säilytys/kuljetus/suojus pussi veloituksetta laitteen ostajalla.

Lowrance Elite 5 TI Downscan tarjoaa erinomaisen tarkan värinäytön lisäksi kosketusnäytön joka mahdollistaa korkealaatuisen käytettävyyden. Tämä jokaisen veneilijän budjettiin sopiva karttaplotteri tarjoaa paljon vastinetta rahalle. 5" tuuman näyttö mahdollistaa riittävän erottelukyvyn useimpiin käyttötarkoituksiin tarjoten 25% suuremman katselualueen kuin esimerkiksi 4" plottereissa.

529.00 €
825.00 €
 

 


Lowrance Hook-5 chirp karttaplotteri Merikartalla

 

Lowrance Hook-5 chirp karttaplotteri Merikartalla | Lisätiedot

Huipputarjous sisältää Suomen järvet ja merialue kartan!

Lowrance Hook 5 chirp on yksi Suomen suosituimmista 5" karttaplottereista. Tämä menestys perustuu erinomaiseen hinta/laatu suhteeseeen joka tarjoaa poikkeuksellisen paljon vastinetta rahalle. 5" Hook 5 chirp soveltuu monipuoliseen käyttöön sekä meri, että järvialueille.

629.00 €
855.00 €
 

 


Lowrance Elite 5 TI Totalscan

 

Lowrance Elite 5 TI Totalscan | Lisätiedot

Lowrance Elite 5 TI Totalscantarjoaa erinomaisen tarkan värinäytön lisäksi kosketusnäytön joka mahdollistaa korkealaatuisen käytettävyyden. Tämä jokaisen veneilijän budjettiin sopiva karttaplotteri tarjoaa paljon vastinetta rahalle. 5" tuuman näyttö mahdollistaa riittävän erottelukyvyn useimpiin käyttötarkoituksiin tarjoten 25% suuremman katselualueen kuin esimerkiksi 4" plottereissa.

779.00 €
965.00 €
 

 


Lowrance Elite 7 TI karttaplotteri

 

Lowrance Elite 7 TI karttaplotteri | Lisätiedot

Lowrance Elite 7 TI karttaplotteri tarjoaa erinomaisen tarkan värinäytön lisäksi tehokkaan prosessorin joka mahdollistaa korkealaatuisen käytettävyyden. Tämä jokaisen veneilijän budjettiin sopiva kosketusnäytöllinen karttaplotteri tarjoaa paljon vastinetta rahalle. 7" tuuman näyttö mahdollistaa riittävän erottelukyvyn useimpiin.

1045.00 €
 

 


Lowrance Elite 7 HDI karttaplotteri

 

Lowrance Elite 7 HDI karttaplotteri | Lisätiedot

Lowrance Elite 7 karttaplotteri tarjoaa Lowrancen tuoreinta teknologiaa ja lisäksi tehokkaan prosessorin joka mahdollistaa korkealaatuisen käytettävyyden. Elite-7 käyttää uutta Hybrid Dual Imaging™ (HDI) tekniikkaa, joka tarjoaa käyttäjälle parhaan mahdollisen näkymän veneen alle.

729.00 €
995.00 €
 

 


Lowrance HDS-8M Gen 2 karttaplotteri

 

Lowrance HDS-8M Gen 2 karttaplotteri | Lisätiedot

Gen2 karttaplotteri uskomattomalla 8,4" Super VGA, SolarMAX™ PLUS -näytöllä. Uudet pikanäppäimet näytön alareunassa tekevät asetuksien säätämisestä helpompaa, kuin koskaan aikaisemmin.

1150.00 €
1245.00 €
 

 


Lowrance HDS-8 Gen 2 yhdistelmälaite

 

Lowrance HDS-8 Gen 2 yhdistelmälaite | Lisätiedot

Salamannopea Prosessori, Näe se, mitä haluat nähdä - nopeammin kuin koskaan aiemmin. Kasvanut prosessointiteho parantaa laitteen vasteaikaa, joka nopeuttaa grafiikan latautumista esim. zoomattaessa ja datan esittämisessä. Liikkuminen valikoissa ja eri sivujen välillä toimii ripeästi.

1229.00 €
1695.00 €
 

 


Lowrance HDS-12M Gen2 Touch

 

Lowrance HDS-12M Gen2 Touch | Lisätiedot
Lowrancen uusin Gen2 12,1" kosketusnäytöllä varustettu karttaplotteri. Korkearesoluutioinen ja kirkas Solar- MAX™ PLUS -laajakuvanäyttö Gen2-tekniikan kanssa tarjoavat loistavan käyttökokemuksen. Lisäksi ethernet portin kautta voit liittää NMEA 2000 tekniikkaa käyttäviä laitteita seurattavaksi ja myös ohjailla niitä.

2995.00 €
 

 


Lowrance HDS-12 Gen2 Touch

 

Lowrance HDS-12 Gen2 Touch | Lisätiedot
Lowrancen uusin Gen2 12,1" kosketusnäytöllä varustettu karttaplotteri. Korkearesoluutioinen ja kirkas Solar- MAX™ PLUS -laajakuvanäyttö Gen2-tekniikan kanssa tarjoavat loistavan käyttökokemuksen. Lisäksi ethernet portin kautta voit liittää NMEA 2000 tekniikkaa käyttäviä laitteita seurattavaksi ja myös ohjailla niitä.

3695.00 €
 

 


Lowrance SonicHub™ Marine Audio Server

 

Lowrance SonicHub™ Marine Audio Server | Lisätiedot

Lowrance SonicHub™ on jokaisen HDS®:n omistajan ja musiikkia rakastavan toive. Täysin vesitiivistä marinetason audiosysteemiä ohjaillaan NMEA 2000® verkon välityksellä HDS®-laitteen avulla.

365.00 €
 

 


Lowrance PC-24U virtakaapeli

 

Lowrance PC-24U virtakaapeli | Lisätiedot

Lowrance PC-24U virtakaapeli sopii mm. seuraaville laitteille Elite-5m, X-50DS, X-67c, M-68c ja X-96.48.00 €
 

 


Lowrance XT-15U jatkokaapeli kaikuanturille

 

Lowrance XT-15U jatkokaapeli kaikuanturille | Lisätiedot

Lowrance XT-15U jatkokaapelin pituus on 4,5 metriä ja se soveltuu Lowrance Elite- , Mark- ja X-4 kaikuluotain sarjoille.51.00 €
 

 


Lowrance QRB-5 karttaplotterin jalusta

 

Lowrance QRB-5 karttaplotterin jalusta | Lisätiedot

Lowrance QPR-5 karttaplotterin jalusta sopii 5 tuuman näytöllä varustettuihin Elite- ja Mark sarjan laitteille.48.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Lowrance kaikuanturin imukuppikiinnike

 

Lowrance kaikuanturin imukuppikiinnike | Lisätiedot

Nyt voit asentaa kaikuanturin imukuppikiinnityksellä ja säästää venettäsi ylimääräisiltä porauksilta.32.00 €
 

 


Lowrance P-319 pohjanläpi asennettava anturi, 50/200 kHz kaiku/lämpö

 

Lowrance P-319 pohjanläpi asennettava anturi, 50/200 kHz kaiku/lämpö | Lisätiedot

AIRMAR® P319 on pohjanläpi asennettava anturi, joka on suunniteltu vastaamaan Lowrancen kaikuluotain-ja karttaplottereiden vaatimuksia. Anturi soveltuu lasikuitu- ja teräsveneille.

149.00 €
 

 


Lowrance P66 peräpeili monitoimianturi

 

Lowrance P66 peräpeili monitoimianturi | Lisätiedot

AIRMAR® P66 on tuplataajuusanturi , joka on suunniteltu vastaamaan Lowrancen luotain-ja karttaplottereiden vaatimuksia. Peräpeilianturi soveltuu alle 11 m:lle veneille.

150.00 €
 

 


Lowrance HST-WSBL 83/200 kHz peräpeilianturi

 

Lowrance HST-WSBL 83/200 kHz peräpeilianturi | Lisätiedot

Anturin taajuus 83/200KhZ, 60º / 20º kalantunnistus 120º 83kHz taajuudella. Syvyys ja lämpötila sensorit.

86.00 €
105.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Lowrance PD-WBL pohjan sisäpuolinen anturi

 

Lowrance PD-WBL pohjan sisäpuolinen anturi | Lisätiedot

200kHz taajuudella muovi- ja lasikuituveneen pohjan läpi luotaava anturi. Soveltuu kaikkiin 2004 uudempiin malleihin, joissa sininen liitin.

75.00 €
115.00 €
 

 


Lowrance CVR-E7 näytönsuoja Elite-7 malleihin

 

Lowrance CVR-E7 näytönsuoja Elite-7 malleihin | Lisätiedot

Suojaa laitteesi näyttöä naarmuilta ja lialta. Sopii Lowrance Elite-7 malleihin.

22.00 €
38.00 €
 

 


Lowrance CVR-16 näytönsuoja Elite-5 ja Mark-5 malleihin

 

Lowrance CVR-16 näytönsuoja Elite-5 ja Mark-5 malleihin | Lisätiedot

Suojaa laitteesi näyttöä naarmuilta ja lialta. Sopii Lowrance Elite-5 ja Mark-5 malleihin.

22.00 €
38.00 €
 

 


Lowrance CVR-4 näytönsuoja Elite-4 ja Mark-4 malleihin

 

Lowrance CVR-4 näytönsuoja Elite-4 ja Mark-4 malleihin | Lisätiedot

Suojaa laitteesi näyttöä naarmuilta ja lialta. Sopii Lowrance Elite-4 ja Mark-4 malleihin. Mallikuva, todellinen tuote poikkeaa ulkoasultaan kuvan tuotteesta.

9.00 €
39.00 €
Saatavuus: Lähetettävissä Heti
 


Lowrance karttaplotterit

Lowrance karttaplotterit ja yhdistelmälaitteet edustavat alan parhaimmistoa. Ne tarjoavat uusia innovatiivisia ominaisuuksia jotka ovat olleet saatavilla aikaisemmin selvästi kalliimmissa tuotteissa. Erityisesti Lowrance on saavuttanut suosiota kalastajien keskuudessa ja Lowrancen kehittämiä ominaisuuksia on nähty myöhemmin myös muiden valmistajien tuotteissa.

Lowrance plotterin valinta

Lowrancelta löytyy jokaiseenkäyttötarkoitukseen oikenalainen karttaplotteri vaihtoehto. Pieniin veneisiin on suositeltavaa hankkia 4"-7" laite, jotka on kompaktin kokonsa ansiosta tarvittaessa helppo ottaa myös mukaan ja ne ovat peruskäyttöön erinomaisia. Isompiin (yli 10 metrisiin) veneisiin on hyvä hankkia esimerkiksi HDS-sarjan monitoimilaitteita, joihin voi yhdistellä eri laitteita (tutka, AIS, moottorin tiedot yms) NMEA-yhteyksien ansiosta. Lowrancen uskomattoman helppokäyttöiset GPS karttaplotterit ovat varusteltu erinomaisesti näkyvällä näytöllä, niitä on helppo käyttää, sekä ymmärtää ja ne ovat erinomaisia lähes kaikissa olosuhteissa

Lowrance on tehnyt jo vuodesta 1957 alkaen perinteikästä työtä innovatiivisen vene-elekroniikan valmistajana ja alan suunnannäyttäjänä. Lowrance on yksi neljästä tuoteperheestä maailman suurimman vene-elektroniikka valmistajan Navicon alaisuudessa. Lowrance on kuulunut Navicoon jo vuodesta 2006. Navico tunnetaan ennekaikkea laadusta ja tuotteiden kestävyydestä.

Katso Lowrance karttapalottereihin sopivat Navionics kartat.

Lowrancen ensiluokkainen takuuohjelma

Haluamme varmistaa, että vesillä ollessasi laitteesi on varmasti kunnossa. Sitä varten Lowrance on kehittänyt takuu- ja huolto-ohjelman, joka päihittää kaikki muut. Jos jostakin syystä laitteesi vioittuu viiden vuoden sisällä ostohetkestä, on meillä tarjota sinulle takuuohjelma, joka takaa että laitteistosi on aina kunnossa. Mikäli laitteesi vioittuu kahden vuoden tehdastakuun voimassaoloaikana, voit valita joko uuden samanlaisen laitteen ilman välirahaa tai päivittää laitemallia tehokkaampaan merkittävällä alennuksella. Vaikka tehdastakuu on rauennut, voit silti hyödyntää takuuohjelman tarjoamaa mahdollisuutta päivittää rikkoontunut laitteesi uudempaan ja tehokkaampaan laitteeseen uskollisen Lowrance käyttäjän etuhintaan, jota kukaan muu ei tarjoa. Lisätietoja: www.lowrance.fi