Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

McMurdo

McMurdo

Hätälähettimen toiminta

Ammattimerenkulussa on käytetty kansainvälistä COSPAS-SARSAT hätäviestintään tarkoitettua satelliittiverkostoa hätätilanteista tiedottamiseen jo vuosia EPIRB-hätäpoijujen muodossa. COSPAS-SARSAT eroaa muista kaupallisista lähetinpalveluista siten, että sen taustalla on eri maiden viranomaiset. Viime vuosina järjestelmä on tarjonnut myös mahdollisuuden henkilökohtaiseen PLB (Personal Location Beacon) hätälähettimeen, joka on koodattu henkilön tiedoilla käytettäväksi niin maalla, merellä kuin ilmassa. Hätälähettimissä on integroitu 12-kanavainen GPS-vastaanotin, 406 MHz ja 121,5 MHz lähetystaajuudet ja LED-toiminen SOS-viestin vilkku. 406 MHz on taajuus, jolla laite viestii satelliiteille ja 121,5 MHz taajuus puolestaan toimii kohtiajo taajuutena pelastushenkilöstölle.


Fastfind MaxG GPS hätälähetin

 

Fastfind MaxG GPS hätälähetin | Lisätiedot

McMurdon Fastfind MaxG GPS on henkilökohtainen kelluva hätälähetin sisäisellä GPS:llä. Suunnittelussa on huomioitu käyttäjien tarpeita niin maassa, merellä kuin ilmassakin. Tuotepakkaus sisältää kotelon ja tarvikkeita.

Hätälähettimeen ohjelmoidaan asiakkaan tiedot. Ohjelmointi sisältyyy tuotteen hintaan.

539.00 €
595.00 €
 

 


Fastfind 210 Henkilökohtainen hätälähetin

 

Fastfind 210 Henkilökohtainen hätälähetin | Lisätiedot

McMurdon Fastfind 210 on henkilökohtainen hätälähetin sisäisellä GPS:llä. Sopii huviveneilijöille, retkeilijöille ja muille tavallisille luonnossa liikkujille joilla avuntarve voi yllättää niin vapaa-ajalla kuin työssäkin. Tuotepakkaus sisältää kotelon ja tarvikkeita.

Hätälähettimeen ohjelmoidaan asiakkaan tiedot. Ohjelmointi sisältyyy tuotteen hintaan.

369.00 €
395.00 €