Navimare.fi

Vene- ja meriteknikan asiantuntija

Tilausohjeet ja toimitusehdot

Mikäli haluat lisätietoja tuotteista tai tilaamisesta verkkokaupasta voit lähettää sähköpostia tai soittaa. Mikäli tilaaminen verkon kautta tuntuu hankalalta voi tilauksen tehdän myös puhelimitse. Käsittelemme tilaukset välittömästi ja suurin osa tuotteista lähetetään tilaajalle saman päivän aikana. Jokainen saapuva tilaus vahvistetaan sähköpostilla. Varastotuotteiden toimitusaika on postitse tai matkahuollolla keskimäärin 1-3 arkipäivää tilauksesta. Ruuhka aikaan tuotteiden saatavuudessa voi esiintyä viiveitä. Valitusta toimitustavasta riippumatta tuote voidaan toimittaa myös toisella toimitustavalla. Voit tilata verkkokaupan tuotteita sekä Postin että Matkahuollon kautta. Asiakkaan tulee varmistua tuotteiden soveltuvuudesta ja yhteensopivuudesta ennen asennustyön aloittamista. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Maksutavat

Voit maksaa tilaamasi tuotteet joko pankkien verkkotunnuksilla, pankkikortilla tai laskulla. Maksupalvelun tuottaa Checkout. Maksupalvelun ohjeet ja sopimusehdot löydät tästä.

Tuotetiedot ja kuvat

Koska valmistajat kehittävät tuotteitaan jatkuvasti, on mahdollista että tuotetiedot muuttuvat. Myös tuotekuvat ovat pääasiassa valmistajan tai maahantuojan tuottamaa materiaalia eikä Navimare vastaa muutoksista, siltä osin kuin muutoksella ei ole oleellista tuotteen käyttöä tai tuotteeen laatua heikentävää vaikutusta. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi tuotteen värisävyissä tapahtuvat muutokset, tuotemerkin sijainti muutokset tai muut tekstiperusteiset muutokset.

Tuotteiden takuu ja virhevastuu

Tuotteiden takuu on määritelty valmistajan takuuehdoissa. Mikäli takuuehdoissa ei ole mainittu takuun kestoa on tuotteilla 6-12 kuukauden virhevastuu. Takuukorjaus suoritetaan aina valmistajan ehtojen mukaisesti. Aiheettoman takuukäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan asiakkaalta. Aiheettoman käynnin kustannuksina peritään sekä valmistajan, huoltoyhtiön että Navimarelle aiheutuneet kulut.

Palautusoikeus

Verkkokaupassa (etäkauppa) tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto- oikeus. Asiakkaan tulee ilmoittaa palautuksesta aina ennen tuotteen lähettämistä, kirjallisesti 14 päivän kuluessa tuotteen noutohetkestä alkaen, jonka jälkeen tuote tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisesti esimerkiksi palautuslomakkeella  tai sähköpostitse. Tuote tulee palauttaa erikseen antamamme ohjeen mukaisesti. Tuotteen palautuskustannukset ovat tuotteen painosta ja koosta riippuen 8-25 euroa. Tuotteiden palautusoikeus koskee käyttämättömiä, avaamattomia ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta ei esimerkiksi ohjelmistotuotteita (karttakortit ja karttaohjelmistot) eikä asiakkaalle erikseen valmistettuja tuotteita. Palautusoikeus ei koske yritysten välisiä kauppoja eikä myymälässä verkkokaupan kautta tehtyjä kauppoja.

Tietosuojaseloste 21.5.2018

Rekisterinpitäjä: Navimare Oy
Messipojankuja 6
00180 Helsinki

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata tavaroita tai palveluja, jos et anna henkilötietojasi. Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:

- sinä itse
- yhtiömme ja sen työntekijät
- yhtiö, joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle

Säilytämme henkilötietojasi:

- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:

- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.